DKK 4.199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Den ultimative downhill MTB-hjelm
2. Fremragende ventilation
3. Forberedt for ANGI

Action-prægede sportsgrene er sjove, men ofte også forbundet med en vis risiko.

Det rette sikkerhedsudstyr er derfor alfa og omega.

Når du virkelig skal give den fuld gas på downhill-sporet, har du brug for en cykelhjelm ud over det sædvanlige. Din hjerne kan trods alt ikke bare udskiftes, hvis den først har taget alvorlig skade.

Og som så ofte før er det Specialized, der leverer svaret på seriøse cykel-atleters bønner.

S-Works Dissident er en eksklusiv cykelhjelm, udført i et smart, lettere futuristisk full-face design, som man kender det fra motorcykelhjelme.  Dermed får du ikke alene optimal beskyttelse af selve kraniet, men også beskyttelse af underansigt og tænder, takket være den integrerede hagebeskytter.

Hjelmen er udstyret med MIPS-teknologi, og forberedt for ANGi, så du kan forbinde hjelmen til en sensor på din smartphone, så der automatisk sendes en sms til et eller flere på forhånd indtastede numre, hvis du styrter, og har brug for hjælp.

Fantastisk ventilation er endnu én af denne hjelms stærke sider. Det kan vi takke Specializeds eget 4th Dimension Cooling System for.

Hjelmen er lavet af en let og stærk carbon-skal, der holder vægten nede.

Hjelmen lever op til ASTM DH sikkerhedskrav for performance og beskyttelse i forbindelse med styrt.  

S-Works Dissident er en hjelm, der er udviklet til at blive brugt af World Cup Downhill-ryttere. Så mon ikke, den også kan klare det meste, som danske MTB-ryttere kan risikere at komme ud for?

Inderliner og cheekpads er aftagelige og vaskbare.

Kort sagt: Her for du den ultimative downhill MTB-hjelm!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.