Returnering af produkter

FORTRYDELSESRET

Du har altid 365 dages fortrydelsesret, når du handler på cykler.dk.

Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand som modtaget. Du må naturligvis gerne prøve varen, men fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde som forringer varens salgsværdi. Alle mærker skal sidde på varen.

Fortrydelsesretten udnyttes ved at returnere varen i samme stand som da den blev modtaget, sammen med kopi af fakturaen, en udfyldt returneringsseddel og evt. forudgående mailkorrespondance.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Returnering

Vi tilbyder salg af RETURPAKKELABELS til 49,- Normalpris på posthuset er fra 80,-

SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på:

• De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.

- I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks skal returnere varen til cykler.dk.

• De kan aflevere varen i vores butik i Lemvig indenfor 365 dage. 

• De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 365 dage, returnere varen til cykler.dk.

- I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en udfyldt returneringsseddel plus kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos .

Varen sendes retur til:

Cykler.dk
Storegade 27
7620 Lemvig

Mærk pakken "Returvare" og vedlæg den udfyldte returneringsseddel samt kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos cykler.dk.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning!  Cykler.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til cykler.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved at returnere beløbet på dit betalingskort der er handlet med, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Bemærk har du betalt med Mastercard kan der gå op til 30 dage før pengene er tilbageført på din konti

Kontakt vedr. reklamation / fortrydelse af dit køb

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Returneringsseddel

For at gøre det nemmere for både dig og Cykler.dk, anbefaler vi at du udfylder denne returneringsseddel. Så er du sikker på at din returpakke bliver behandlet hurtigt.

Du kan se et eksempel på hvordan returneringssedlen skal udfyldes lige her:

Tilknyttet fil: Returneringsseddel Cykler.dk (328 kB)