Før DKK 649,00
DKK 619,00
SparDKK 30,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske dette lygtesæt
1. 100% frit for batterier
2. Dansk kvalitetsprodukt
3. Konstant lys på forlygten, blink på baglygten

Den danske producent Reelight har længe gjort sig bemærket med cykellygter, der virker ved hjælp af induktion. Strømmen genereres ved, at en magnet passerer en strømspole, som ligger inde i lygten. På den måde slipper man for at tænke på batteriskift, og samtidig gør man noget godt for miljøet.

Det smarte lygtesæt Reelight RL 720 er designet til fastmontering på cyklen. Så glemmer du aldrig at få lygterne med, og du glemmer heller aldrig at tænde dem, for de lyser, så snart, du træder i pedalerne. Dertil kommer, at en uærlig person ikke bare kan snuppe dine lygter, når din cykel holder parkeret et sted.

Når du f.eks. holder for rødt lys, vedbliver lygterne med at lyse i et par minutter, takket være den indbyggede kondensator. Første gang, du tager lygterne i brug, skal du måske lige cykle 10-5 minutter, før der kommer lys. Det skyldes, at kondensatoren er `tom´ ved levering. Forlygten lyser konstant, imens baglygten afgiver blink. Blinkende lys øger især synligheden, når du cykler i dagslys.

Monteringen er ganske let, takket være de medfølgende beslag. Efterspænd beslagene efter behov, og sørg for at holde lygterne rene. Anden vedligeholdelse er der faktisk ikke brug for.

Lygterne lever op til de nye regler, ifølge hvilke lyset fra cykellygter skal kunne ses 300 meter borte (tidligere var det kun 150 meter, som mange sikkert husker fra skoletidens undervisning i færdselslære), og er i øvrigt godkendt af Dansk varefakta nævn. Bemærk dog, at disse relativt små lygter på ingen måde kan matche lysstyrken fra langt kraftigere og dyrere batterilygter. Så hvis du f.eks. kører ude i naturen, når det er bælgmærkt, bør du måske overveje én af vore mange smarte batterilygter i stedet for.