Før DKK 20,00
Fra DKK 14,00
SparDKK 6,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 20,00
Pris pr. stk. v/12 stk.DKK 17,00
Pris pr. stk. v/24 stk.DKK 14,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Hurtig og effektiv restitution
2. Protein og kulhydrat til de trætte muskler
3. Skøn smag af karamel og chokolade

Du har sikkert hørt det sagt, at det er, når man restituerer EFTER hård træning, at man bliver stærk. Og det er sande ord, som gælder, uanset, om du cykler, dyrker styrketræning eller noget helt tredje. Sandsynligvis har du også hørt idrætsfolk (måske hovedsageligt styrke-atleter) tale om `the window of opportumity´ eller blot `vinduet´. I de første ca. 30-45 minutter efter endt træning er din krop specielt modtagelig overfor protein. Det er derfor vigtigt, at du indtager protein umiddelbart efter end træning, for at kunne restituere optimalt.

PurePower Protein bar med karamelsmag er en effektiv protein-snack, der smager så godt, at man næsten ikke skulle tro, at det var sandt!

Du kan også vælge at indtage den under et længere træningspas, eller under et løb. Så får du den unikke kombination af proteiner og kulhydrat, kombineret med den skønne smag af karamel og chokolade. For lad os bare se det i øjnene: Det ER bedst, hvis et kosttilskud smager godt! De af os, der hører til den lidt ældre generation, husker sikkert, hvor skrækkeligt, mange energidrikke og proteinbars smagte, tilbage i firserne!  

Men det har heldigvis ændret sig til det bedre! Med PurePwer protein-bar får du en fantastisk kombination af kulhydrater og mælke-protein, så du hurtigt restituerer, og bliver klar til næste tur på cyklen eller i træningscentret.

Af hensyn til allergikere gør vi opmærksom på, at produktet indeholder mælk, og kan indeholde spor af soja og æg. Derimod kan vi garantere, at produktet IKKE indeholder forbudte stoffer. Så du kan roligt byde dopingkontrollen velkommen, efter at have spist en PurePower Proteinbar!