Puky
Pris

Puky

Puky har fast holdt produktionen i Tyskland – Hvilket sikre dig som kunde et kvalitet produkt!

Der er mange gode grunde til at købe Puky:
-Puky produkterne har lang levetid, da mange af dem er lavet med variable komponenter, hvilket sikre en lang brugstid, og derudover er de lavet i en sådan kvalitet, at de sagtens kan gå i arv.
-Alle Puky produkterne har en høj sikkerhed, som er testet af uafhængige testcentre, og har alle stedet fået top karakter.
-Puky produkterne er ikke billige, men de er helt sikkert deres pris værd, da de har et overbevisende forhold mellem pris og kvalitet.

Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk