Polisport - Hold dig og din cykel ren!

Portugisisk power
Polisport er et portugisisk mærke der blev grundlagt i det nordlige Portugal i 80'erne. I dag har Polisport mere end 250 ansatte på 5 store fabrikker i Portugal hvor de producerer produkter i rigtig høj kvalitet til både cykler i motorcykler. De arbejder tæt sammen med de største producenter, på netop de 2 felter, for hele tiden at opdatere og forbedre deres produkter. Mærket er verdenskendt og anerkendt på verdensplan, og i mere end 70 lande, cykler der lykkelige cyklister rundt med cykelskærme fra Polisport!

Kæmpe stort udvalg af cykelskærme fra Polisport!
Uanset hvor stort eller småt dit behov for en cykelskærm er, eller hvor stort eller småt dit budget til lige præcis dette stykke cykeltilbehør er, så har vi med garanti en cykelskærm fra Polisport der passer til det! Vi har cykelskærme til både hverdagscykler og til mountainbikes, og vi har dem i forskellige prisklasser og kvaliteter, så tag et kig på det store udvalg!

Cykler.dk står klar til at hjælpe dig!
Står du med ubesvarede spørgmål, eller er du i tvivl om hvilket Polisport produkt du skal købe, så er du altid velkommen til at kontakte os! Forklar os om dit behov, og så skal vi gøre alt hvad vi kan, for at finde det rigtige produkt til dig. Kontakt os på tlf. 7734 0818 eller info@cykler.dk