Polisport
Typer
Pris
Mærker

Polisport

Herunder finder du et stort udvalg af cykelskærme fra Polisport!

Med skærme i utrolig god kvalitet fra producenten Polisport, er du sikret en cykeltur uden unødvendigt skidt og snavs, uanset om du cykler i byen, landvejene eller i skoven.

Uanset hvilket behov for en cykelskærm du står med, og uanset hvor stort dit budget er, så har vi med garanti en rigtig god cykelskærm fra Polisport der passer til!

Polisport - Hold dig og din cykel ren!

Portugisisk power
Polisport er et portugisisk mærke der blev grundlagt i det nordlige Portugal i 80'erne. I dag har Polisport mere end 250 ansatte på 5 store fabrikker i Portugal hvor de producerer produkter i rigtig høj kvalitet til både cykler i motorcykler. De arbejder tæt sammen med de største producenter, på netop de 2 felter, for hele tiden at opdatere og forbedre deres produkter. Mærket er verdenskendt og anerkendt på verdensplan, og i mere end 70 lande, cykler der lykkelige cyklister rundt med cykelskærme fra Polisport!

Kæmpe stort udvalg af cykelskærme fra Polisport!
Uanset hvor stort eller småt dit behov for en cykelskærm er, eller hvor stort eller småt dit budget til lige præcis dette stykke cykeltilbehør er, så har vi med garanti en cykelskærm fra Polisport der passer til det! Vi har cykelskærme til både hverdagscykler og til mountainbikes, og vi har dem i forskellige prisklasser og kvaliteter, så tag et kig på det store udvalg!

Cykler.dk står klar til at hjælpe dig!
Står du med ubesvarede spørgmål, eller er du i tvivl om hvilket Polisport produkt du skal købe, så er du altid velkommen til at kontakte os! Forklar os om dit behov, og så skal vi gøre alt hvad vi kan, for at finde det rigtige produkt til dig. Kontakt os på tlf. 7734 0818 eller info@cykler.dk
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk