Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Pinarello - Ægte "italienere"!


Pinarello - Nogle af verdens bedste racere
Pinarello er et italiensk mærke, som mest er kendt for sine forrygende racercykler. Pinarello er et meget gammelt cykelmærke, og blev grundlagt helt tilbage i 1952. Det var italieneren Giovanni Pinarello der startede firmaet tilbage i 1952. Han var blot 15 år gammel da han begyndte at lave cykler, og i 1947 blev han sågar proffesionel cykelrytter. I dag er det et af de største cykelmærker i verden, og det er ikke uden grund at store professionelle hold som Team Sky og Team Movistar bruger cykler fra Pinarello. Pinarello har desuden "vundet" Tour De France 10 gange, forstået på den måde at der 10 gange har været en vinder, der kørte på en Pinarello-cykel. Derfor er vi her på Cykler.dk, enormt stolte over at kunne tilbyde dig cykler fra Pinarello!

Den italienske drøm
Når man taler racercykler, er det umuligt at komme udenom Italien. Her ses cykler mere som sportsudstyr end transportmidler, og italienerne har en lang tradition for at bygge racercykler. Derudover kan italienerne bare noget med design. Det er lidt som med sportsvogne: der er bare noget over italienske racercykler. Er det en italiener du leder efter, så er det her i Pinarello-kategorien at du skal lede!

Racercyklens størrelse er vigtig
Når man skal have en ny racercykel, er det alfa omega at finde en cykel i den præcis rigtige størrelse. Hvis du får en forkert størrelse cykel, går det udover komforten, og det kan blive en ubehagelig oplevelse at sætte sig op på cyklen. Vi har cykler i mange forskellige størrelser, så uanset om du er stor eller lille, har vi cyklen til dig. Skal du have hjælp til at finde den rigtige størrelse, kan du med fordel bruge vores størrelsesguide

Cyklen leveres 100% samlet
Når du køber en cykel hos Cykler.dk er den ALTID 100% samlet når du modtager cyklen. Cyklen bliver samlet på vores 6-stjernede værksted, og vi monterer også dit tilkøbte udstyr.

Fri fragt på ALLE cykler
Hos Cykler.dk er der fri fragt på ALLE cykler på hele hjemmesiden, og der er desuden også fri fragt på ordrer eller varer over 500 kr.