Pedros
Typer
Pris
Mærker

Pedros

I 1989 startede to fyre fra New England Pedro's. Virksomheden har bygget sit fundament på kvalitetsprodukter, deres passion for cykling, og en forpligtelse over for miljøet.

En ting er sikkert, du kan ikke købe et Pedros produkt, uden at der er tænkt meget på dig som forbruger. Alle Pedros produkter er af høj kvalitet, og lavet på den bedst mulige måde for dig og miljøet.

Mange cykelmekanikere elsker at bruge Pedros værktøj og deres smøremidler, fordi det er kvalitets produkter og de er sunde for dig og miljøet.

Finder du ikke det Pedros produkt som du mangler, så kontakt os på info@cykler.dk eller på telefon 20100999.

Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk