DKK 17.299,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Elegant og hurtig carbon-racer i spansk design
2. En cykel, der forener aerodynamik og komfort
3. Virkelig god `value for money´

Spanske Orbea er et nyt mærke, her hos Cykler.dk. Men vi kan kun sige, at vi er imponerede! Hvis du vælger dette mærke, får du nemlig rigtig meget cykel for pengene. Og det er jo noget, vi alle godt kan lide.
Her ser du Orbea Orca M30. Navnet Orca henviser til spækhuggeren, den store `dræberhval´, der dræber hvidhajer, for at æde deres lever. Helt så barsk er Orbea Orca M30 vel ikke. Men den formår i hvert fald at spise de fleste konkurrenter til morgenmad!

Såvel stel som forgaffel er udført i carbon, så du får en racercykel, som er både let og stærk. I forhold til andre af Orbeas rammer er rammen på en Orca M30 knapt så knivskarp. Faktisk er der tale om en sammensmeltning af en `aero´-cykel og en mere traditionel landevejscykel. Det betyder, at man får en cykel, som er ganske aerodynamisk, uden at man behøver gå på kompromis med hverken komfort eller styreegenskaber. Man kan sige, at du får en cykel, som naturligvis er lavet til at kunne køre stærkt, men hvor komforten også er med.

Der er intern kabelføring, og selve looket er elegant og stilrent, som man vel også forventer det af et spansk produkt.
I øvrigt har du mulighed for at forsyne Orca M30 med bredere dæk, hvilket øger komforten yderligere. Med den rette type dæk kan den endda klare en rask tur på gravel!

Geargruppen er en 2x11-speed Shimano 105 RT7000, så der bør være rigeligt med gear, både til lynhurtige spurter, hårde stigninger og stejle nedkørsler. Med Shimano 105-serien får du virkelig kvalitet for hver eneste krone, du giver ud.
Hydrauliske skivebremser er der naturligvis også. De hedder Shimano R7070, og de skal nok levere den bremsekraft, du får brug or, selv under vanskelige forhold.  

Sats på spansk elegance, kvalitet og performance. Vælg Orbea Orca M30!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: