Oakley Sutro Origins Collection

Før DKK 1.449,00
DKK 1.231,65
SparDKK 217,35
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 145,00)
Se mere
(+ DKK 219,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Klassisk, elegant look
2. Prizm Lens-teknologi fremhæver farver og konturer
3. Næsepuder i Unobtanium holder briller på plads

Oakley har, gennem efterhånden temmelig mange år, slået sit navn fast som en verdenskendt producent af cykelbriller og solbriller af meget høj kvalitet. Gang på gang har firmaet sat nye standarder for, hvad der er muligt, når vi snakker om briller til cykling og anden form for sport. Den nye nyskabelse har fulgt den anden.

Men nu skal man jo heller ikke nødvendigvis lægger afstand til alt, hvad der hører fortiden til. Det var måske det, folkene hos Oakley erkendte, da de besluttede sig for at skabe den lækre Sutro Origins Collection. Denne super smarte cykelbrille bygger på fornemste vis, bro mellem fortiden og fremtiden.    

Sutro Origins cykelbrillerne bygger på inspiration hentet fra Oakleys legendariske M-frame brillestel, som man derefter har kombineret med den innovative Prizm Lens-teknologi. Linserne er designet til at fremhæve farver og konturer. Det betyder, at lige meget, hvordan vejret/lyset er, så vil du hurtigt opdage, at du ser bedre med brillerne end uden dem. Husk på, at jo bedre, du ser, desto mere sikkert er du i stand til at se. Og godt syn giver gode oplevelser, uanset, om det er i byen, på landevejen eller i den vilde natur.  

Brillerne dækker et relativt stort område af ansigtet, og yder derfor også særdeles god beskyttelser mod støv, insekter eller andre fremmedlegemer.

Oakleys specielle, patenterede Unobtanium gummiblanding er anvendt til næsepuderne. Så er du sikker på, at brillerne bliver siddende, hvor de skal, selv når sveden hagler af dig og/eller regnen plasker ned.

Sutro Origins brillerne er også velegnede til andre sportsgrene, såsom eksempelvis skiløb eller sejlsport. Det er brillerne til dig, der kan lide, at klassisk design kombineres med moderne højteknologi!