Oakley Sutro Lite M. Van Der Poel Signature

DKK 1.739,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 145,00)
Se mere
(+ DKK 219,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Lækkert, innovativt design
2. Meget stort synsfelt
3. Sidder godt, selv når sveden driver

Et par gode cykelbriller er svære at undvære, når man først har prøvet dem! Og mange cykelentusiaster verden over er ikke i tvivl om, at deres cykelbriller skal hedde Oakley!

Den nye udgave af de populær Oakley Sutro Lite cykelbriller er opkaldt efter den verdenskendte hollandske cykelrytter Matthieu Vander Der Poel, som har gjort sig gældende indenfor både cykelcross, landevejscykling og MTB-sport. Og når man opkalder et produkt efter en så verdenskendt og særegen cykel-atlet, så er det naturligvis noget, der forpligter!

De smarte briller dækker en relativ stor del af ansigtet, hvilket betyder ekstra god beskyttelse mod vind, regnvand og fremmedlegemer, såsom støv og insekter. Samtidig har du et meget stort synsfelt. Dertil kommer, at brillerne selvfølgelig også fungerer som almindelige solbriller, som fremhæver konturer i landskabet, og eliminerer generende reflekser. Det kan du takke de innovative Prizm Road linser for.

Brillerne er konstrueret til at give god ventilation, hvilket resulterer i øget komfort, og mindsker dug-dannelse.  

Et par cykelbriller skal sidde godt fast. Også når sveden driver og/eller regnen pisker ned. Og det gør Oakley Sutro Lite Van Der Poel Signature, takket være Oakleys egen `Unobtanium´ gummiblanding, som du blandt andet finder på næsestykkerne og på indersiden af stellet.

Oakley Sutro Lite Van Der Poel Signature er et par briller designet til dig, der elsker cykelsport, hvad enten, det er på landevejen eller offroad. Noget andet er, at brillerne også er anvendelige til andre formål. Brug dem f.eks. på golfbanen, til skisport eller hvis du skal ud at sejle.