Før DKK 5.799,00
DKK 5.299,00
SparDKK 500,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Solid retro-damecykel
2. 7 indvendige Shimano Nexus gear
3. Leveres med godkendt lås

Hvis du er på udkig efter en damecykel, der næsten er så retro, som den kan blive, så er den her! Man behøver bestemt ikke være kedelig, fordi man hylder nogle klassiske dyder. Det er folkene hos den danske cykel-producent NORDEN udmærket klar over. Derfor har de skabt NORDEN Liva, en lækker damecykel i solid kvalitet og klassisk design.

NORDEN Liva er en cykel som, på fornemste vis, kombinerer klassisk design og bundsolid kvalitet med moderne funktionalitet. Og det endda til en ganske rimelig pris.

Cyklens solide aluminiumsstel har den lave indstigning, som man kender fra den klassiske damecykel. Den faste forgaffel er udført i stål, så du er sikker på, at den holder, mange år frem i tiden. NORDEN yder i øvrigt 20 års garanti i tilfælde af stelbrud.

På en hverdagscykel er indvendige gear ofte det mest praktiske, bl.a. fordi denne gear-type ikke kræver alverdens vedligeholdelse. Og på norden Anna får du en bundsolid Shimano Nexus geargruppe, med 7 indvendige gear, hvilket vil være mere end rigeligt til bykørsel.

Af medfølgende udstyr kan nævnes: Støtteben, bagagebærer, retro-klokke og godkendt lås. En godkendt lås sikrer, at du kan få erstatning af forsikringen, hvis en uærlig person skulle finde på at snuppe din cykel.

På bagagebæreren kan du vælge at anbringe et barnesæde, så dit barn kan komme med på cykelturen. Det giver basis for mange skønne fælles oplevelser.

Og så får du hele herligheden for kun lige godt og vel 5000 kr.!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: