NiteRider

NiteRider

Niterider har produceret high end lygter siden 1989. Produktudviklingen foregår i San Diego USA.

Niterider måler lysmængden (lumen) på lygten efter produktion, langt de fleste lygteproducenter videregiver den lysmængde som LED fabrikanten opgiver, der tages derfor ikke højde for det lystab som altid sker i paraboler og gennem varmeudvikling. Niteriders lygter afgiver derfor den lysmængde de lover!

Antallet af lumen er altid interessant, men mindst lige så vigtigt er  parabolens udformning, og dermed måden hvorpå lyset spredes. Niterider har over 20 års erfaring på dette område.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk