NiteRider
Typer
Pris

NiteRider Cykellygter

Vil du have en lygte der gør dig mest muligt synlig, men samtidigt også vil have muligheden for at kunne se vejen med lygten? De fleste lygter lyser ikke vejen op, men gør dig kun synlig i trafikken.
Vi forhandler NiteRider som er mange skovrytters favorit lygte, da flere af dem reelt kan lyse større arealer op, så du undgår uforudsete hændelser.

NiteRider - Toppen af cykellygter

NiteRider - oplysende god!
En ting du er sikker på ved at købe en cykellygte fra NiteRider er at du i hvert fald ikke blive skuffet! De har taget og lavet en række helt nye tiltag som man ikke kan finde på mange andre lygter, bl.a. lys i siden på lygten, så du ikke blot bliver set forfra, men også fra siden!

Prisgaranti - markedet laveste priser
NiteRider er absolut en cykellygte der giver dig en fantastisk oplevelse, men man betaler også en anelse mere for kvaliteten end ved de billigere alternativer på bl.a. Magnum Lock. Det gør det bare endnu vigtigere at du får den laveste pris på markedet, derfor har vi indført prisgaranti, hvis du finder den billigere et andet sted, så matcher vi prisen og du får samtidigt vores gode service!

Gratis levering
Ved køb af vare for over 299 kr. får du den bedste pris overhovedet muligt, da vi giver dig fri fragt!

1-års fuld returret
Hvis du køber dit nye grej hos os, får du et-års fuld returret, så du bliver 100% tilfreds med din nye billige kvalitets cykellygte!
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk