Nishiki

Her finder du vores udvalg af cykler fra Nishiki.

Nishiki laver utroligt lækre cykler i god kvalitet og med et flot design. Vil du se hvordan din cykel leveres? Klik HER.

Du kan få cykler til både damer og herrer, og i mange forskellige prisklasser. De laver også super lækre racercykler!

Så kig dig omkring i kategorien og se det store udvalg!

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Nishiki - Japanske kvalitetscykler hos Cykler.dk!

Stort udvalg af kvalitetscykler fra Nishiki!
Hos Cykler.dk har vi et kæmpe udvalg af cykler i verdensklasse fra Nishiki! Vi har Nishiki cykler i alle afskygninger. Vi har både damecykler, herrecykler, mountainbikes og racercykler. Så leder du efter en Nishiki cykel, så kunne du ikke være et bedre sted!

Cyklens størrelse er vigtig
Uanset hvilken størrelse du har, så findes der en masse forskellige modeller og størrelser. Det betyder at vi sørger for at du får den rigtige størrelse cykel. Besøg vores  størrelsesguide for at finde den korrekte stelstørrelse!

Cyklen leveres 100% samlet
Du skal ikke tænke på den hovedpine at samle cyklen selv, vi sørger for at du får en cykel der er klar til at blive testkørt.

Gratis fragt på ALLE cykler
Få din cykel leveret direkte på din adresse uden omkostninger. Vi betaler fragten for dig, hvis værdien overstiger 299 kr.
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk