MUC-OFF Microfibre Polishing Cloth

DKK 99,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Skånsom og effektiv cykelrengøring
2. Super absorberende
3. Kan vaskes i vaskemaskine

Skal din cykel se strålende ud, så puds den med en Muc-Off mikrofiberklud!

Rimet er måske nok en anelse kikset, men meningen er der bestemt ikke noget i vejen med! Med den nye Luxury Microfibre Polishing Cloth har den anerkendte producent Muc-Off nemlig skabt noget nær den ultimative pudseklud til rengøring, pudsning og tørring af din cykel!

Nu tænker du måske: En klud er da en klud! Eller: Jeg kan da bare bruge en kasseret t-shirt, eller et gammelt viskestykke, når cyklen skal tørres af! Ja, det kan du muligvis. Men så bliver resultatet også derefter! En Luxury Microfibre Polishing Cloth er nemlig meget andet og mere end bare et stykke stof. Takket være den innovative `split fibre´-teknologi kan du nemlig rengøre meget store flader med en enkelt klud, idet materialet er langt mere absorberende end et almindeligt stykke bomulds-stof. Du kan således aftørre hele cyklen med en enkelt klud.

En anden smart detalje er `Deep-pile´ teknologien, som leder snavset langt ind i kludens materiale, så snavset ikke giver ridser i din cykels lak. Det siger næsten sig selv, at disse lækre klude er ekstremt bløde, og af langtidsholdbar kvalitet.

Miljøvenlighed er noget, som firmaet Muc-Off prioriterer højt. Det gælder for alle deres produkter. Og mikrofiberkludene er bestemt ingen undtagelse. Når en klud er blevet godt snavset, vasker du den bare i vaskemaskinen, og så er den så god som ny!   Kludene kan derfor bruges mange gange. Det er godt, både for miljøet og for din pengepung. Så hvis du tænker, at 79 kr. lyder dyrt for en pudseklud, så tænk på, at udgiften afskrives over tid, når kluden holder så længe, som den gør!