MUC-OFF Dry de-greaser 500 ml

DKK 119,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let og effektiv affedtning af cyklens mekaniske dele
2. Opløser skidt og fedtstof på sekunder.
3. 100% biologisk nedbrydelig

For at din cykel skal fungere optimalt, er grundig rengøring alfa og omega. Så meget ved du sikkert. Du har antageligt også oplevet, at rester af snavs, fedt og olie har en tendens til at sætte sig i din cykels mekaniske dele. Før du kan påføre ny smørelse, må du have rengjort emnerne. Og til det skal du bruge et effektivt affedtningsmiddel.

Hvis man kender lidt til firmaet Muc-off, så ved man også, at denne producent er leveringsdygtig i en lang række midler til rengøring og pleje af din cykel. Kvaliteten er i top, hvilket også er grunden til, at mange professionelle atleter, herunder cykelholdet team Sky, sværger til produkterne fra Muc-off.
Muc-Off dry De-greaser er et affedtningsmiddel, som, let og hurtigt, fjerner snavs og olie-rester fra din cykels mekaniske dele, såsom gear, kæde og kassette.  

Sådan gør du.
•Brug den på et sted med god ventilation
•Sprøjt produktet på de emner, der skal rengøres
•Brug en børste eller svamp til at fjerne genstridigt snavs
•Hvis du er usikker på, om din cykels finish kan tåle produktet, så start med at teste på et lille, mindre synligt sted.
•Spraydåsen opbevares tørt og køligt, og utilgængeligt for børn.
I løbet af få sekunder opløser produktet snavs og fedtstoffer. Og du behøver ikke skylle efter med vand.

Som så mange andre produkter fra Muc-Offer Dry De-greaser 100% biologisk nedbrydelig. Ikke noget med miljø-svineri her! I det hele taget er Muc-Off et foretagende med en stærk miljømæssig profil. For som de selv siger: Hvem gider cykle rundt i en ødelagt verden?