Nedlæg skoven med Specialized mtb

Kongerne af skoven
Hvis der skal kåres en konge af skoven, så må det være en Specialized mtb. De har udviklet banebrydende teknologier, f.eks. deres FSR-affjedring, som hjælper dig til at få en højere fart og komfort i skoven. Det er heller ikke for sjov, at de seneste verdensmestre i mountainbike har kørt på cykler fra Specialized. De er simpelthen bare bedst!

Specialized blev etableret i det nordlige Californien af Mike Sinyard i 1974, og 7 år senere kom den første Specilized mtb på programmet: Den legendariske StumpJumper, som straks blev en kæmpe succes - en af verdens første, masseproducerede mountainbikes.

Siden da har Specialized mtb stået for nogle af de mest betydningsfulde innovationer i skoven, som f.eks. brug af unikke legeringer og carbon-composites, design af FSR- og BRAIN-suspension, samt anvendelse af aerodynamik til produktdesign. Faktisk er Specialized den første og eneste cykelproducent, der har bygget sin egen egen vindtunnel!

I hjertet af Specializeds designproces er et ubetinget fokus på rytteren - dine behov, din sikkerhed og alle de ting der skal til for at give dig den bedste mtb-oplevelse, uanset om det er skoven, på vejen eller på bjerget. Ved at samle feedback fra alle typer ryttere, lige fra Tour de France-mestre til skolebørn og mountainbikere, designer og finjusterer designere og ingeniører produkterne for at imødekomme de specifikke behov hos hver type rytter.

Bredt udvalg af Specialized mountainbikes
Uanset om du mangler en cykel der skal kunne klare både by og skov, om du mangler en mountainbike til sønnike der gerne vil med i skoven, eller om du vil have en fjerlet full-suspension til mange timers intens træning i skoven, så har vi Specialized-cykel der passer til. Uanset om cyklen koster 5 eller 50 tusinde kroner, kan du dog være sikker på at cyklens kvalitet er i verdensklasse!

Fra ultra-letvægts XC hardtails til den VM-vindende FSR-suspension.

Find den rigtige mtb-størrelse
Hvis du ikke har mulighed for at prøve den cykel du bestiller, er det rigtigt vigtigt at du finder den rigtige størrelse. Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med, og derfor skal du bruge vores størrelsesguide. Er du stadig i tvivl om din størrelse, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 77 34 08 18, eller på mail: info@cykler.dk.

Fri fragt på ALLE Specialized mtb
Lad bekymringerne ligge hos os, vi sørger for at din mountainbike bliver leveret hurtigst muligt af en fragtmand. Det koster samtidigt intet at få dine varer sendt fra vores butik af, såfremt værdien af ordren overstiger 299 kr.