Nedlæg skoven med Specialized mtb

Specialized mountainbikes – Nedlæg skoven med en Specialized MTB
Hvis der skal kåres en konge af skoven, så må det være en Specialized MTB. Specialized har udviklet banebrydende teknologier, f.eks. deres FSR-affjedring, som hjælper dig til at få en højere fart og komfort i skoven. Det er heller ikke for sjov, at de seneste verdensmestre i mountainbike har kørt på cykler fra Specialized. De er simpelthen bare bedst!

Specialized blev etableret i det nordlige Californien af amerikaneren Mike Sinyard i 1974, og 7 år senere kom den første Specilized mountainbike på programmet: Den legendariske StumpJumper, som straks blev en kæmpe succes - en af verdens første, masseproducerede mountainbikes.
Siden da har Specialized mtb stået for nogle af de mest betydningsfulde innovationer i skoven, som f.eks. brug af unikke legeringer og carbon-composites, design af FSR- og BRAIN-suspension, samt anvendelse af aerodynamik til produktdesign. Faktisk er Specialized den første og eneste cykelproducent, der har bygget sin egen vindtunnel!

I hjertet af Specializeds designproces er et ubetinget fokus på rytteren - dine behov, din sikkerhed og alle de ting der skal til for at give dig den bedste mtb-oplevelse, uanset om det er skoven, på vejen eller på bjerget.

Ved at samle feedback fra alle typer ryttere, lige fra Tour de France-mestre til skolebørn og mountainbikere, designer og finjusterer designere og ingeniører produkterne for at imødekomme de specifikke behov hos hver type rytter.

For inden for mountainbike og andre former for cykling, handler det om hele tiden at optimere enhver enkeltdel, der bidrager til at skabe resultater. Og det er netop dette arbejde Specialized er så kendt og respekteret for. Her er intet overladt til tilfældighederne.
Både valget af materialer, design og udviklingen af nye teknologier og metoder skal bidrage til at selv de bedste kan blive endnu bedre – uanset hvilket niveau man er på.

En god MTB-cykel skal både være så let som muligt, nemt at manøvrere, samt utrolig slidstærk og have et godt vejgreb. Alle disse elementer er utroligt svære at få til at gå op i en højere enhed, men ikke for Specialized.


Find det bedste af Specialized mountainbikes
Uanset om du mangler en mountainbike, der skal kunne klare både by og skov, om du mangler en mountainbike til sønnike, der gerne vil med i skoven, eller om du vil have en fjerlet full-suspension til mange timers intens træning i skoven, så har vi Specialized-cykel der passer til dit behov. Uanset om cyklen koster 5.000 eller 50.000 kroner, kan du dog være sikker på at cyklens kvalitet er i verdensklasse!

Vores udvalg af Specialized MTB-cykler indeholder en lang række populære modeller såsom den meget populære Specalized Epic, der er den perfekte cykel til dig, der skal køre i meget Hurtigt terræn og ønsker en fantastisk komfort. Vores udvalg inkluderer også cykler fra den eksklusive S-Works kollektion. S-Works seriener det ypperste inden for Spacilized og det er netop fra denne kollektion, at man finder de allerbedste og også dyreste cykler fra Specialized.  

Men pris og kvalitet går hånd i hånd, når det gælder cykler.

Find de rette dæk til din cykel
Når det kommer til at købe en mountainbike, er det ekstra vigtigt, at man sørger for at vælge de rette dæk til sin cykel. Da mountainbikes færdes i alle former for terræn fra hård asfalt til bakkede bjergstier og mudrede skove, kan valget af fleksible dæk være forskellen på succes og fiasko. Tag derfor gerne et kig på vores store udvalg Specialized MTB-dæk på denne side.

Find den rigtige MTB-størrelse inden du vælger en bestemt cykel
Hvis du ikke har mulighed for at prøve den cykel du bestiller, er det rigtigt vigtigt, at du finder den rigtige størrelse. Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med, og derfor skal du bruge vores størrelsesguide. Er du i tvivl om størrelsen, så brug vores størrelsesguide til cykler. Du finder vores
guide til cykelstørrelser på denne side.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken størrelse, der passer til dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 77 34 08 18, eller på mail: info@cykler.dk. Vi har mange års erfaring med hjælpe vores kunder, og vi ønsker altid at hjælpe til, at du får en god oplevelse, når du handler online.

Få fri fragt på ALLE Specialized mountainbikes
Lad bekymringerne ligge hos os, vi sørger for at din mountainbike bliver leveret hurtigst muligt af en fragtmand. Det koster samtidigt intet at få dine varer sendt fra vores butik af, såfremt værdien af ordren overstiger 299 kr.

Få din cykel leveret 100% klar til brug
Hos Cykler.dk ønsker vi både at have det bedste udvalg af Specialized cykler og cykeludstyr. Vi ved fra erfaring at langt de fleste der køber en mountainbike, også vælger at købe ekstraudstyr som cykelhjelme, cykelsko eller cykelcomputere, da de ønsker at opnå den ypperste komfort imens de sidder på cyklen, samt de bedste resultater på de danske veje og cykelstier.

Men udover at have de bedste produkter så ønsker vi også at yde den bedste service. Derfor sørger vi altid for at din Specialized cykel er klar til brug, når du modtager den fra os. Vi sørger altid for at alt ekstraudstyr er monteres samt, at din cykel er indstillet til din højde.
På den måde kan du nemt og hurtigt komme i tøjet og komme ud og få glæde af din nye cykel. Vi ved, hvor meget det betyder for vores kunder, hvorfor vi vægter denne service højt.