1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske denne pakke
1. Ved køb af MTB over 6000 kr.
2. Spar mange penge
3. Cykler.dk monterer og leverer

Det er super fedt at køre på MTB! Det er vi mange, der synes. Men med det rigtige udstyr på din cykel bliver det lige en lille smule sjovere, end det var i forvejen! Når du køber MTB hos Cykler.dk, har du derfor mulighed for at tilkøbe forskellige tilbehørspakker, alt efter dit eget behov og budget. Du lægger blot tilbehørspakken i kurven, sammen med din bestilling på en MTB. Så klarer vore dygtige cykelteknikere monteringen af udstyret, uden ekstra beregning. Du skal bare gå og glæde dig til at modtage din nye MTB, fiks og færdig, og klar til mange skønne ture i skoven.

Her på siden finder du vores Ekstra tilbehørspakke til MTB´er over 6000 kr. (gælder ikke nedsatte cykler), Hvis din nye cykel er `født´ med noget af det udstyr, der indgår i pakken, leveres udstyret ikke ved siden af.

MTB Ekstra tilbehørspakken indeholder følgende:
skærmsæt
lygtesæt
Bontrager RIDEtime cykelcomputer
Støttefod
Godkendt lås

Alt dette herlige ekstraudstyr har du mulighed for at tilkøbe, for kun 499 kr. Vejl. udsalgspris er 1535 kr.! Det er da en besparelse, der er til at forstå!

Hvis du ellers har nogen spørgsmål eller særlige ønsker, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, uanset om det er pr. tlf., på mail, eller ved personligt fremmøde i vores fysiske butik i Lemvig. Vi er altid klar på en frisk snak om MTB´er og tilbehør.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: