1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske denne pakke
1. Masser af udstyr for få penge
2. Ved køb af ikke-nedsat MTB over 6000 kr.
3. Gratis montering af udstyret

Her hos Cykler.dk har vi mange dedikerede mountainbike-ryttere blandt vore kunder. Og ligesom alle vore andre kunder fortjener de muligheden for at få lidt ekstra med, når de handler cykel hos os. Vi tilbyder derfor forskellige tilbehørspakker, dom du kan tilkøbe, når du køber ny cykel hos os.

Her ser du vores MTB Deluxe tilbehørspakke, som du kan tilkøbe, når du bestiller en MTB til over 6000 kr., som IKKE i forvejen er sat ned. Hvis cyklen er forvejen er udstyret med dele, som indgår i pakken, leveres udstyret ikke ved siden af.

Denne enestående pakke indeholder følgende:
Skærme
Støtteben
Lygter
Bontrager RIDEtime Cykelomputer
Flaskeholder og Drikkedunk
Godkendt lås
•Stelbeskytter

Du kan tilkøbe pakken for kun 699 kr. (Vejl. uds. 1772 kr.). Så du har i hvert fald alle muligheder for at gøre en god handel. Alt, hvad du behøver gøre er at lægge pakken i kurven, sammen med din ordinære ordre, når du bestiller en ikke-nedsat MTB, som koster over 6000 kr. Montering af udstyret sørger vore dygtige cykelmekanikere for, kvit og frit.  

Med denne pakke behøver du næppe andet ekstraudstyr til din MTB. Men hvis du alligevel har specielle ønsker, eller i øvrigt er i tvivl om noget, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os hos Cykler.dk. Vi er altid klar med råd og vejledning.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: