MTB - Deluxe

Før DKK 1.772,00
DKK 999,00
SparDKK 773,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske denne pakke
1. Masser af udstyr for pengene
2. Gælder ved køb af MTB u. 6000 kr. (ikke nedsat)
3. Cykler.dk monterer og leverer gratis

Hos Cykler.dk har vi masser af lækre mountainbikes, i praktisk talt enhver prisklasse.  Lige fra de billige (men stadig solide og funktionelle) begynder-cykler til de vildeste carbon-monstre til den professionelle og/eller meget ambitiøse MTB-rytter. En god MTB er, og skal være, anvendelig til mange formål. Den er naturligvis i sit es på MTB-sporet, men den kan så sandelig også gøre sig som en solid transport- og pendlercykel på asfalt. Det er ikke uden grund, at så mange cykelbude kører på MTB.

Imidlertid er det altid godt med noget ekstraudstyr. Derfor tilbyder Cykler.dk forskellige tilbehørspakker, alt efter, hvilken type cykel, du køber, hvad cyklen koster, og hvor meget ekstraudstyr, du ønsker. Vi bestræber os på at give vore kunder det, de ønsker.

Her ser du vores Deluxe tilbehørspakke til MTB´er, som koster under 6000 kr., og som ikke er sat ned.

Pakken indeholder følgende:

Skærmsæt
Støttefod
Godkendt lås
Lygtesæt
Bontrager Ridetime cykelcomputer
Flaske og flaskeholder
Stelbeskytter

Denne lækre tilbehørspakke får du for kun 1049 kr., ved køb af en MTB, som koster over 6000 kr., eller som er sat ned. Vejl. udsalgspris for pakken er 1772 kr. Du sparer altså 723 kr. Og hvad der er sparet, er som bekendt tjent.

Bemærk, at hvis cyklen i forvejen har noget af det udstyr, der indgår i pakken, så leveres udstyret ikke ved siden af.

Du behøver bare lægge pakken i kurven, sammen med din ordinære bestilling på en MTB, der opfylder ovennævnte krav. Så sørger vort værksted for at montere udstyret, ganske gratis. Du skal bare læne dig tilbage, og glæde dig til, snart at kunne springe i sadlen på din nye MTB fra Cykler.dk!

Hvis du ellers har nogen spørgsmål eller særlige ønsker, at kontakt os endelig.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: