Cube Acid - 2022
Fås i 2 farver
Cube Analog - 2022
Før DKK 7.599,00
Fås i 2 farver
Cube Aim Pro
Før DKK 5.799,00
Fås i 2 farver
Cube Aim EX
Før DKK 6.799,00
Fås i 2 farver
Cube Aim Race
Før DKK 6.199,00
Fås i 2 farver
Cube Aim
Fås i 2 farver
Cube Reaction Hybrid Race 625
Før DKK 29.999,00
Fås i 3 farver
Cube Acid
Fås i 2 farver
Cube Analog
Fås i 2 farver
Cube Attention SLX
Fås i 2 farver
Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Før DKK 39.999,00
Fås i 3 farver
Cube Access WS Pro
Fås i 2 farver
Cube Acid 240 Disc
Fås i 3 farver
Cube Acid 240
Fås i 3 farver
Cube Acid 200 Disc
Fås i 3 farver
Cube Stereo One44 C:62 Pro
Før DKK 28.999,00
Fås i 2 farver
Mountainbikes for enhver smag
Når du vælger en Cube mountainbike, er du sikret en solid og velfungerende cykel, hvor kvaliteten står i et fornuftigt forhold til prisen. Materialerne er stærke, vægten lav, og køreglæden i top.  Mountainbikes er imidlertid ikke bare mountainbikes. Hvad skal du vælge? Hardtail eller full suspension? Hvis du hovedsagligt bruger din mountainbike på asfalt, men også ønsker at kunne køre offroad af og til, kan en hardtail mountainbike (ingen affjedring bagtil) være et godt valg. Cubes hardtail mountainbikes findes i fire produktserier, der rummer mange forskellige modeller: Active-serien til dig, der hovedsageligt bruger din mountainbike på asfalt, men som også ønsker at kunne køre offroad af og til. Hvis du er ny indenfor mountainbike-sporten, er Active ligeledes et godt valg. Endurance er en sporty all-round  mountainbike til dig, der ønsker optimal køreglæde, såvel på asfalt som på mountainbike-sporet. Cross country-serien er de ideelle mountainbikes til MTB-rytteren, der ønsker en stærk letvægts-cykel, som er designet til hurtig kørsel. Endelig er der Dirt jump-serien,  som er stærke, velafbalancerede mountainbikes til dedikerede hop og pumptrack maner . Disse cykler hjælper dig med at takle enhver udfordring!

Til den hardcore mountainbike-entusiast, der bruger cyklen til træning i naturen, anbefaler vi en full suspension mountainbike, der har affjedring både foran og bagtil. Her tilbyder Cube hele seks forskellige produkt-serier, i hvilke der findes et væld af modeller: Cross country-serien, som er superb trænings- og racercykel til dig, der i høj grad fokuserer på fart. Endurance-serien til bjergrytteren, der ønsker sublime cykel-oplevelser i decideret alpint landskab. Trail-serien til dig, der ønsker at erobrere alverdens mountainbike-spor i overlegen stil. Her går fart og manøvre-dygtighed op i en højere enhed! All Mountain-serien, som giver dig ultra-præcis styring, kombineret med optimal overførsel af kraften fra hvert eneste tråd. Enduro-Serien giver et perfekt vejgreb, samtidig med, at du får perfekt performance og fremragende kontrol over hver eneste af cyklens bevægelser. Endelig er der Gravity-serien! Her er der tale om ultimative offroad-cykler. Gravity betyder tyngdekraft, og på en Gravity mountainbike fra Cube er du klar til at udfordre tyngdekraften! Gravity er cyklen til dig, der ønsker at være rustet til at overvinde enhver forhindring, bjergvejen, skovstien eller mountainbike-sporet kan byde på.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning
Når du køber en mountainbike fra Cube, investerer du i din sundhed, samtidig med, at du får et klima-venligt transportmiddel, som kan give dig mange fantastiske oplevelser. Hvilken mountainbike, du skal vælge, afhænger helt af dine ønsker og behov. Hos cykler.dk fører vi et bredt udvalg af Cube mountainbikes. I tvivl om, hvilken størrelse cykel, du skal have? Så tjek vores størrelses-guide! Har du spørgsmål, eller søger du en bestemt model? Så tøv ikke med at kontakte os. Vort personale lever og ånder for cykler, og vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde lige præcis den mountainbike, som vil give dig gode cykel-oplevelser, mange år frem i tiden.