Kvalitets-sadler til ethvert behov
Intet er så irriterende som at få sin ellers så dejlige cykeltur ødelagt af en ukomfortabel kørestilling. Og bedre bliver det bestemt ikke, hvis du i værste fald pådrager dig saddelsår, som måske fører til, at du får mindre glæde af din cykel, end du ellers ville have fået. Når du køber en ny cykel, bør du derfor ikke gå på kompromis med kvaliteten af sadlen. Specialized producerer en bred vifte af forskellige sadler, i forskellige prisklasser. Der findes sadler, som er designet specielt til kvinder, men mange af disse er faktisk unisex-sadler, som kan bruges af både mænd og kvinder. Det afgørende er, at sadlen støtter, hvor den skal, så du sidder godt i den, time efter time. Fælles for Specialized sadlerne er det patenterede Body Geometry designet, som er udviklet specielt til at sikre blodgennemstrømning i de følsomme arterier. Samtlige Specialized sadler er udført i et let og stærkt design. Sadlerne har hule rails, enten i titanium, Cr-Mo eller carbon. Uanset, hvad du vælger, er du sikret en sadel, der kan holde til at blive brugt, mange år frem i tiden. Prismæssigt starter sortimentet med power comp sadlerne. Har får du god support, og et let, holdbart Cr-Mo understel, samt hule Cr-Mo rails. Power Comp kvinde-modellen kommer med den special-udviklede MIMIC-teknologi. I mellemste prisklasse finder du bl.a. Power Arc Expert . Denne sadel er udstyret med den patenterede Body Geometry Shape profil, hvilket betyder, at sadlen er designet til at følge kroppens bevægelser, så du føler, at du bliver et med sadlen, fremfor bare at sidde ovenpå den. Det gør virkelig en forskel, når du tilbringer mange timer på cyklen.

I det øverste pris-segment finder du de eksklusive
S-works power
sadler. Her får du et stift, et carbon understel, samt stive lette oversized carbon rails, som giver optimal støtte og perfekt komfort til dig, der bruger din cykel til lange ture. Nogle S-works Power sadler er unisex, men der findes også specielle kvinde-modeller. Her er sadlens lette og sporty design kombineret med Specializeds egen MIMIC-teknologi, så du er sikker på at få en sadel, der passer til din krops anatomi, samtidig med, at sadlen giver dig præcis den support, du har brug for. Når kun det bedste er godt nok, skal du vælge S-Works Power Med Mirror . Her får du den ultimative high-performance saddel, hvor der virkelig er kælet for hver eneste detalje. Denne sadel kombinerer det lette design fra S-Works Power med 3D-print på flydende polymer. Resultatet taler vist for sig selv.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning
Når du køber en ny cykel, skal sadlen også være i orden. Hos cykler.dk er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis den sadel, der giver dig den optimale cykel-komfort. Er di i tvivl om, hvilken sadel, du skal vælge? Så tøv ikke med at kontakte os. Vort dedikerede personale ser det som deres fornemste opgave at hjælpe dig med at finde den sadel, der gør din cykeltur til en drøm.