Før DKK 549,00
DKK 399,00
SparDKK 150,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. TMF 6-mm chamois polstring
2. Meget høj grad af åndbarhed
3. Fin pasform og komfort, under alle forhold

Mountainbike-sport er blevet populært, ikke alene blandt mænd. Flere og flere kvinder får øjnene op for den sjove og action-prægede motionsform, som MTB-sport er. Derfor er det også glædeligt, at et anerkendt firma som Mons Royale melder sig på banen med cykeltøj designer specielt til kvindelige MTB-ryttere.
Epic Bike Short Liner Women´s er et par lette og smarte cykel-underbukser til kvinder. Når du cykler, er det af største vigtighed, at det tøj, der er helt tæt på din hud, sidder godt, og er komfortabelt, så du ikke får smertefulde slidsår, der kan komme i vejen for dine ambitioner om effektiv cykeltræning.  

Epic Bike Short Liner Women´s består af en unik kombination af 50% merinould, 34% polyester (fremstillet af genbrugs-materialer), 13% nylon og 1% elasthan. Merinould er kendetegnet ved, at det har nogle helt unikke temperaturregulerende egenskaber, og er behageligt at bruge, både i varme og i kulde. Nylon giver ekstra styrke til stoffet, og elasthan gør det strækbart, så det ikke giver unødig modstand, når du skal give den gas på cyklen. Endvidere tørrer stoffet meget hurtigt, hvis det skulle blive vådt

Mons Royale bruger i øvrigt kun uld fra bæredygtige landbrug, hvor fårene har det godt, og ikke bliver udsat for den smertefulde mulesing, hvor områder, der er angrebet af spyfluer, klippes eller skæres bort, uden at man bedøver fåret.
TMF 6-mm chamois-polstring beskytter mod slidsår. Som noget næsten selvfølgeligt er pasformen helt i top.

Når du køber et par Epic Bike Short Liner women´s, gør du ikke alene noget godt for din krop, men også noget godt for miljøet!

Features:

•TMF 6-mm chamois polstring
•Komfort i top, selv på længere ture
•Åndbare mesh-paneler
•Flatlocked´ sømme for optimal komfort
•Meget strækbart og hurtigt-tørrende stof