Monark

Monark

Monark er den svenske udgave af det vi i Danmark, kender som Kildemoes.

Vi ved at Kildemoes laver gode solide cykler, og det kan du også roligt regne med at Monark gør – Da det er Kildemoes´ søster fabrik. – Det er faktisk sådan i cykelbranchen, har Monark et bedre navn end Kildemoes, fordi deres cykler simpelthen er af så høj kvalitet.
De er utrolig slid stærke!

Monark har lavet en el cykel som er i en særlig god kvalitet – Den er blevet testet og godkendt af det svenske postvæsen. Hvilket virkelig må betegnes for et kvalitet stempel, da de virkelig er nogle som bruger deres cykler.

Vil du have en kvalitets cykel, så kan du roligt vælge en Monark. – Bruger du din cykel hverdag, og er den det samme for dig, som en hammer er for en tømre, jamen så skal du vælge en cykel fra Monark.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: info@cykler.dk eller telefon: 20100999

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk