Magnum Locks
Typer
Pris
Mærker

Magnum Locks

Magnum Locks – Wirelåse / kædelåse!

SUPER TYVERISIKRING!

Magnum locks er en kraftfuld tyverisikring, hvis du fx ønsker at holde din cykel, knallert eller motorcykel for dig selv.

Magnum Locks har mere end 25 års erfaring i tyverisikring og udvikling af låse, på trods af dette bliver de stadig ved med at udvikle deres låse. Du er derfor sikker på at når du vælger Magnum får du en lås som er fyldt med moderne teknologi og udvikling – Så den er endnu svære for tyven at bryde op!

Cable Lock
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 59,00
DKK 39,00
Spar DKK 20,00
Info / Køb
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk