Winther cykler - Danske kvalitetscykler hos Cykler.dk!

Stolte og lange traditioner
Winther har stolte traditioner som en af Danmarks ældste cykelfabrikker. Siden etableringen i 1932 har Winther været familieejet – nu i 3. generation. Det startede som en hobby men er i dag en virksomhed hvor kvalitet, sikkerhed og design har højeste prioritet.

Innovation = Winther
Af innovative produkter fra Winther er Dolphin børneanhænger, Kangaroo familiecyklen som kan danne rammen om et helt nyt cykelliv for den moderne børnefamilie. Og ikke mindst den klassiske trehjulede cykel som mange børn elsker.

Cyklen størrelse er vigtig
Når man skal have en ny cykel, er det alfa omega at finde en cykel i den præcis rigtige størrelse. Hvis du får en forkert størrelse cykel, går det udover komforten, og det kan blive en ubehagelig oplevelse at sætte sig op på cyklen. Vi har cykler i mange forskellige størrelser, så uanset om du er stor eller lille, har vi cyklen til dig. Skal du have hjælp til at finde den rigtige størrelse, kan du med fordel bruge vores størrelsesguide.

Cyklen leveres 100% samlet
Når du køber en cykel hos Cykler.dk er den ALTID 100% samlet når du modtager cyklen. Cyklen bliver samlet på vores 6-stjernede værksted, og vi monterer også dit tilkøbte udstyr.

Fri fragt på ALLE cykler
Hos Cykler.dk er der fri fragt på ALLE cykler på hele hjemmesiden, og der er desuden også fri fragt på ordrer eller varer over 500 kr.