Trelock - Hold tyven væk med tysk kvalitet!

Du er ekstra udsat i DK
Danmark, Holland, Japan og Sveriger er de lande på i hele verden, hvor der stjæles flest cykler pr. indbygger. Danmark er ekstra udsat, på grund af alle de dansker der bruger netop cyklen som deres foretrukne transportmiddel.
Alene i 2010 blev der stjålet 71.736 cykler i Danmark, hvilket er næsten foruroligende 200 cykler hver evig eneste dag! Derfor er det vigtig at beskytte din cykel ordentligt, og det er du sikret med en cykellås fra Trelock!

Trelock sikrer dig på fineste tyske manér
Trelock er en af Tysklands allerældste producenter af cykeltilbehør, og hver fjerde tysker cykler rundt på de tyske landeveje med mindst et produkt fra Trelock. De er i konstant udvikling og benytter den nyeste teknologi til at gøre deres produkter endnu sikrere. Det har de gjort siden deres start i 1854, og det har de ikke tænkt sig at stoppe med. Hos Cykler.dk er vi glade og stolte over at kunne tilbyde cykellåse fra tyske Trelock!

Stort udvalg af cykellåse fra tyske Trelock!
Vi har et stort udvalg af kvalitets-cykellåse fra Trelock, og vi har med garanti et produkt der passer til dit behov og budget. Om det er en tung og effektiv kædelås, en praktisk og solid bøjlelås eller en lille smart og holdbar foldelås du leder efter, så har vi produkterne til dig. Alt sammen i super tysk kvalitet, som kan holde selv den mest erfarne og irriterende cykeltyv langt fra din elskede cykel!