Typer
Pris
Mærker

GoPro

GoPro laver verdens bedste POV (point of view) kamera. Det bruges af rigtig mange atlether i sportens verden til at fange helt utrolige og uforglemmelige øjeblikke.

Kameraet er super nemt at bruge og kan styres med din telefon, fjernbetjening eller selve kameraet. Derudover findes der rigtig meget tilbehør til GoPro så du kan montere det på alt!

GoPro - Fang dine øjeblikke på cyklen!


Hvad kan et GoPro kamera?
Med et kamera fra GoPro, bliver det muligt for at at fange dine udskejelser på cyklen, på film. Du har mulighed for at sætte kameraet på hjelmen, på styret, på stellet, eller i den vinkel du gerne vil filme din kørsel fra! Med et Go Pro kamera tilføjer du en hel ny dimension til din kørsel!

Historien bag
GoPro blev grundlagt af amerikaneren Nick Woodman og har hovedsæde i San Mateo, Californien. Amerikaneren har sagt, at han fik idéen på en surfertur i Australien i 2002. Han havde dengang håbet at nogle af de lokale amatørfotografer kunne fange hans færd på bølgerne. Det kunne de ikke, da deres udstyr ikke var godt nok, og heller ikke kunne tåle vand. Senere startede han firmaet og i 2004 solgte GoPro sit første kamera. Siden er der løbet meget vand under broen, og Go Pro er i dag verdens førende på sit felt, og deres kameraer bliver brugt af stort set alle ekstremsportsudøvere.

Lækre produkter fra GoPro hos Cykler.dk
Hos Cykler.dk har vi produkter i verdensklasse fra Go Pro. Vi har kameraerne Go Pro White Edition, G Pro Silver Edition og GoPro Black Edition. White Edition er den mest prisvenlige, Silver Edition er lige niveauet over, og Black Edition er den absolutte topmodel! Det kan ske at vi kan få specielle produkter fra GoPro hjem. Ønsker du det, kan du altid ringe på tlf. 77340818 eller skrive en mail på info@cykler.dk.
Cykler.dk     |     Storegade 27     |     7620 Lemvig     |     7734 0818     |     info@cykler.dk     |     Webdesign & webshop af MCB
Klik mig