DKK 76.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready hjul
2. Sram eTap AXS geargruppe, 12-gear
3. Hydrauliske skivebremser

Hvis du virkelig lever og ånder for landevejscykling, er kun det bedste af det bedste godt nok! Derfor har den amerikanske gigant Trek skabt Madone SLR 7 eTap, som en videreudvikling af den velkendte Madone SL 7.
Her får du en vanvittigt hurtig landevejscykel, som ydermere er meget komfortabel. Her er der anvendt et helt nyt 800 series OCLV carbon-stel, med justerbart IsoSpeed afkoblingsled på overrøret. Bedre affjedring bliver vanskelig at finde!
Som navnet siger, er SL 7 eTap udstyret med en Sram eTap AXS geargruppe med 12 gear. Her får du 100% trådløse, elektroniske gearskift, som virker, hver eneste gang. Det er dette gearsystem, der skiller denne cykel ud fra de andre i

Madone-serien. Endvidere leveres cyklen også med en Sram Force AXS effekt-måler.

Fælgene er de velkendte, aerodynamiske Bontrager Aeolus Pro 5 kulfiber-fælge, som naturligvis er tubeless ready.  

På alle Madone cykler er designet noget særligt: Der er indvendig kabelføring, integrerede bremser og meget andet. I det hele taget er alt designet med henblik på at opnå den størst mulige aerodynamik. På SLR 7 eTap har du endvidere chancen for at sætte dit helt personlige præg på dine nye cykel. Med Project One ICON-laktemaet kan du nemlig forvandle din i forvejen meget smukke cykel til et veritabelt kunstværk! Her kan du, via Treks hjemmeside, special-designe farverne på din cykels stel.

Du får derfor ikke alene den ultimative fart-maskine til landevejen. Du får også en cykel, der kan betegnes som et æstetisk vidunder. Det er næsten synd for konkurrenterne, at de mest kommer til at se den bagfra!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: