DKK 51.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready hjul
2. Shimano Di2 elektronisk geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser

Er du for alvor seriøs mht. dine præstationer, når det gælder landevejscykling? Og vil du samtidig gerne have en cykel, der er komfortabel nok til, at du kan sidde på den dagen lang?

Så er Madone SL 7 fra den amerikanske gigant Trek skabt til dig!

Hvis du virkelig brænder for landevejscykling, så ved du, at aerodynamik betyder alt. Det ved ingeniørerne hos Trek også. Derfor er stel og forgaffel på Madone SL 7 lavet i 500 Series OCLV kulfiber, med aerodynamiske Kammatail Virtual Foil rør og vibrationsdæmpende IsoSpeed afkoblingsled, så sikrer dig både hurtig og komfortabel kørsel, time efter time. Hjulene er naturligvis det vigtigste på enhver cykel. Og på Madone SL 7 finder du et sæt aerodynamiske Bontrager Aeolus Pro 5 OCLV-kulfiberhjul, som er tubeless ready.

En god geargruppe er ligeledes alfa og omega. Og på Madone SL 7 får du en Shimano Ultegra Di2 elektronisk geargruppe, som garanterer, at dine gearskift fungerer perfekt, hver eneste gang. Og det er af stor betydning, når du spurter ud at landevejen. Når du skal bremse ned igen, kan du trygt stole på, at de hydrauliske skivebremser leverer effektiv og præcis bremsekraft, også når underlaget er vådt.

Ligesom hos de andre Madone cykler er designet super fedt. Det er tydeligt for enhver, at der er tale om en ægte fuldblods carbon-raket, bygget til at forene fart og komfort. Her får du noget nær den ultimative landevejscykel, som giver de fleste konkurrenter baghjul!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: