DKK 69,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Klarer hurtigt en punktering
2. Passer til alle gængse ventiler
3. Miljøvenligt drivmiddel

ALLE cyklister kender til følgende situation: Du cykler afsted, du tramper i pedalerne, humøret er i top. Alt er dejligt – Indtil du konstaterer, at et af dine dæk taber luft! Så kan du stå der på vejen, og se de andre drøne forbi, imens de kommer med spydige tilråb. Hvad er mere frustrerende for en cykel-entusiast end netop det at punktere? Og der findes masser af ting, der kan forårsage en punktering: Især i vådt føre kan man være uheldig, at en lille, skarp sten går gennem dækket. Og desværre sker det også, at tankeløse mennesker smider flasker på veje og cykelstier.

Men heldigvis er der hjælp at hente! Det anerkendte tyske firma Liqui Moly melder sig på banen med denne smarte Bike Tyre Fix spray. Med denne innovative lappespray kan du klare en punktering, uden at du behøver afmontere dækket. Et par pift fra Liqui Moly Bike Tyre Fix, og du er klar til at springe tilbage i cykelsadlen.

Sprayen kan bruges såvel til dæk med slange som til slangeløse dæk. Dog gør firmaet opmærksom på, at Bike Tyre Fix ikke kan bruges til revnede slanger, hvis dækkets side er revet op, eller hvis dækket er gledet af fælgen.
Slangens mundstykke passer til alle gænge cykel-ventiler.

Så hvis du ikke ønsker at lade dig standse af irriterende punkteringer, så er Liqui Moly Bike Tyre Fix sprayen rigtig god at have med i cykeltasken. Bestil den skønne lappespray her, eller slå et smut forbi vores fysiske butik! Vi hader punkteringer. Men vi elsker cykling!