DKK 749,00
Levering 2-4 dage
Lazer Tonic MIPS skal du købe fordi.
1.  Er udstyret med MIPS
2. 30 dages tilfredshed garanti
3. Crash Replacement program

Tonic giver dig god pasform, masser af køling og sikkerhed. Den er støbt hvilket giver den en lav vægt og rigtig god sikkerhed. Den er udstyret med 28 ventilationshuller for god køling. Den har en super nem justerbar spænde så nemt og hurtigt kan sikre dig den sidder korrekt på dig!

MIPS er en forkortelse for "Multi-directional Impact Protection System". Det gør at hjelmen omderigere slaget den får når den rammer jorden. Mange års forskning har banet vejen for et hjelm system, der kombinierer hjernens egen beskyttelse og MIPS, som giver dig den bedste sikkerhed muligt, og det er videnskabeligt bevist at MIPS nedsætter chancen for hjerneskader med op til 40%

Lazer har et 30 dages tilfredshedsgaranti program.  Så hvis din hjelm ikke lever op til dine forventninger kan  du inden for 30 dage efter købet få pengene tilbage.

Crash replacement. Lazer har et Crash Replacement som giver dig en sikkerhed for at købe en dyr hjelm. Hvis du styrter med hjelmen har du fra købsdato 3 år til at få en ny. Den nye får du 50% rabat på vejl. udsalgspris.