Lazer Century MIPS

DKK 1.449,00
Levering 2-4 dage
Lazer Century skal du købe fordi.
1. Tvist hjelmtop
2. MIPS
3. Crash Replacement program

Century er en hjelm med fokus på pasform og aerodynamik! Den er støbt hvilket giver den en lav vægt og rigtig god sikkerhed. Den er udstyret med en tvist hjelm top som kan enten give 11% bedre køling eller bedre aerodynamik! Så her har du både en racer hjelm til op og ned af bjerget!

MIPS er en forkortelse for "Multi-directional Impact Protection System". Det gør at hjelmen omderigere slaget den får når den rammer jorden. Mange års forskning har banet vejen for et hjelmsystem, der kombinierer hjernens egen beskyttelse og MIPS, som giver dig den bedste sikkerhed muligt, og det er videnskabeligt bevist at MIPS nedsætter chancen for hjerneskader med op til 40%

Lazer har et 30 dages tilfredshedsgaranti program.  Så hvis din hjelm ikke lever op til dine forventninger kan  du inden for 30 dage efter købet få pengene tilbage.

Crash replacement. Lazer har et Crash Replacement som giver dig en sikkerhed for at købe en dyr hjelm. Hvis du styrter med hjelmen har du fra købsdato 3 år til at få en ny. Den nye får du 50% rabat på vejl. udsalgspris.