Hybrid Ekstra

Før DKK 1.535,00
DKK 399,00
SparDKK 1.136,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Masser af lækkert udstyr til billig pris
2. Ved køb af hybridcykel over 6000 kr. (el. nedsatte)
3. Vi monterer gratis

En hybridcykel kan klare lidt af hvert, for ikke at sige, det meste. Den egner sig både til de daglige pendlerture, til hurtige motionsture på landevejen, og til lettere ture i terrænet.
Men til en god cykel hører ordentligt udstyr. Det ved vi hos Cykler.dk. Og vi vil gerne give vore kunder det bedste. Derfor tilbyder vi forskellige udstyrspakker, når du køber ny cykel hos os.
Her ser du f.eks. vores `Hybrid Ekstra´ tilbehørspakke. Den kan du tilkøbe for 399 kr., når du bestiller en ny hybridcykel, som koster over 6000 kr., eller som er nedsat. På den måde sparer du hele 1136 kr., i forhold til før-prisen (1535 kr.). Det er da et tilbud, der vil noget!
Hvis du ønsker at tilkøbe Hybrid Ekstra tilbehørspakken, lægger du den bare i kurven, sammen med bestillingen på din nye hybridcykel. Så sørger vore dygtige cykelmekanikere for, at udstyret bliver monteret, efter alle kunstens regler.
Hvis du vælger Hybrid Ekstra udstyrspakken, får du følgende:


Bontrager Glo/Ember Lygtesæt

Bontrager RIDEtime

Skærme

Støtteben

Godkendt cykellås

Hvis du har nogen spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte Cykler.dk- Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: