High 5 - Hurtig og god energi!

Energi er alfa omega, når man cykler


Enhver ved, at når man skal sætte en spurt ind, forcere en stigning, eller bare klare en lang dags cykling på landevejen, så skal der energi til. Det er af afgørende betydning, at kroppens depoter er fyldt godt op med især kulhydrat, så man har noget energi at brænde af, når det går løs. Ellers kan energi-niveauet hurtigt falde til nulpunktet. Når kroppens glykogen-depoter er tømt, begynder kroppen at brænde protein af i stedet for.  I længden tærer det på din muskelmasse. Hvis du oplever, at din sved får en skarp, salmiak-lignende lugt, som bliver hængende i dit cykeltøj, så er det tegn på, at du har været nede og tømme dine glykogen-depoter.

Her hos Cykler.dk er vi leveringsdygtige i en række High5 energi-produkter, som er rige på kulhydrat og protein. Nogle af disse er beregnet til at tage med på cykelturen, så du hurtigt kan indtage dem, når der er akut behov for energi. Det gælder f.eks. barer og gels-produkter. Andre produkter er beregnet til restitution. Sidstnævnte indtages i reglen efter endt træning. I forbindelse med alle former for fysisk træning er det væsentligt at holde sig for øje, at restitution betyder meget. Uden den nødvendige hvile vil du aldrig få det optimale udbytte af selv den mest dedikerede træning.

High 5 tilbyder en lang række produkter, hvoraf nogle spises, mens andre er beregnet til at blive drukket.

High5 – Det danske cykel-landsholds foretrukne energi-boost!


I elite-idræt gælder det i allerhøjeste grad om at få den optimale ernæring, herunder kosttilskud. Derfor er det heller ikke nogen tilfældighed, at produkterne fra britiske High5 bruges af det danske cykellandshold. Og af adskillige andre elite-sportsfolk verden over. Her får du nemlig produkter af højeste kvalitet. Og du kan roligt stole på, at produkterne lever op til alle retningslinjer for kosttilskud.

Stort udvalg af energiprodukter fra High 5


Hos Cykler.dk har vi et kæmpe udvalg af energiprodukter fra High 5 både til brug på cyklen, og til restitutionen. Vi har både gels, drinks og bars, og det er alt sammen fra det anerkendte mærke High5!
Leder du efter en god energidrink til at have med på cyklen, så tjek High5 Zero, der kan øge din forbrænding med op til 41%! Leder du derimod efter en velsmagende og energiholdig bar, så prøv High 5 Sportsbar, der fås med chokolade- og bær-smag. Sidst men ikke mindst har vi også gels, der er perfekte til cykelturen, da de er lette at indtage og har et højt indhold af energi og kulhydrat. Leder du efter en god energigel, så prøv High5 IsoGel Plus .

Fri fragt på ordrer over 299 kr.


Husk, at vi hos Cykler.dk giver fri fragt på alle ordrer over 299 kr. Og køber du noget, der koster under 299 kr., så finder vi en god fragt-pris til dig.

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende produkterne fra High 5, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Velkommen hos Cykler.dk- Din High5-forhandler på nettet!