High 5 - Hurtig og god energi!


Energi på cyklen er alfa omega
Alle og enhver ved, at når man rigtig skal ud og give den gas på cyklen, så bliver man nødt til at have depoterne fyldt op. Det skal vi her på Cykler.dk nok sørge for! Energiprodukterne har et højt indhold af kulhydrater og protein der giver energi, og de fleste af produkterne fås i mange forskellige smagsvarianter. Nogle af produkter er beregnet til at have med og på ruten, og give dig hurtig energi når du har brug for det, og andre produkter er til restitutionen.

High 5 - Cykelrytteres foretrukne energiprodukt!
High 5 er et britisk firma der er drevet af atleter, der har deltaget i nogle af verdens hårdeste events, og om nogen ved hvor vigtigt der er at få den rette energi og den rette mængde energi. High 5 bruges bl.a også af det danske landshold.

Stort udvalg af energiprodukter fra High 5
Hos Cykler.dk har vi et kæmpe udvalg af energiprodukter fra High 5 både til brug på cyklen, og til restitutionen. Vi har både gels, drinks og bars, og det er alt sammen fra det anerkendte mærke High5!
Leder du efter en god energidrink til at have med på cyklen, så tjek denne High5 Zero, der kan øge din forbrænding med op til 41%! Leder du derimod efter en velsmagende og energiholdig bar, så prøv denne High 5 Sportsbar, der fås med chokolade og bærsmag. Sidst men ikke mindst har vi også gels, der er perfekte til cykelturen, da de er lette at indtage og har et gøjt energi- og kulhydratindhold. Leder du efter en god energigel, så prøv denne High5 IsoGel Plus .