Grip Grab Rebel Youngster Vindtæt Vinterhandske

DKK 249,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Vindtætte, åndbare og vandafvisende
2. Touch screen kompatibel tommelfinger
3. Sejt cmouflage-mønster

Man behøver ikke nødvendigvis bryde loven for at være en rebel. En rebel kan også være en person, som bryder med gældende normer, og går sine egne veje. Og præcis, som mange børn og unge gerne vil flytte grænser, for at finde deres egne veje i livet, har den danske virksomhed Grip Grab valgt at tilføre de lækre Rebel Youngster et utraditionelt, cool mønster, der vel bedst kan betegnes som `urban camouflage´.

Som navnet Rebel youngster antyder er disse skønne handsker beregnet til børn, der (også) gerne vil cykle, når vejret er koldt og vådt. Handskerne består af 95% polyester og 5% polyamid. Handskerne er derfor både isolerende og meget åndbare, samtidig med, at de er vindtætte. Der er desuden moderat vandafvisende, og dermed perfekte til brug i typisk dansk vintervejr. Når sveden, trods kulden, begynder at løbe, vil man nyde godt af den indbyggede sweat wiper.
I håndfladerne finder man silikone-print, som sikrer et solidt greb om styret. Og 4 mm DoctorGel sørger for, at også komforten er i top. Tommelfingeren er touch screen kompatibel, så den unge cyklist kan betjene eksempelvis en smartphone, uden at tage handsken af. De reflekterende logoer giver øget synlighed i mørke. Det er godt for trafiksikkerheden.

Handskerne kan vaskes i maskine, sammen med lignende farver, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.
Med Rebel Youngster vinterhandskerne fra Grip Grab kan alverdens unge cykel-entusiaster roligt våge sig ud på eventyr i den danske vinter!

Se mere i videoen nedenfor.