Grip Grab Classic Termo Knævarmere

DKK 319,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Bløde, isolerende og åndbare
2. Meget komfortable
3. Perfekt pasform

Knæene er en vital del af den menneskelige anatomi. Hvis dine knæ ikke er i orden, vil du få alvorlige smerter, og i værste fald ender det med, at du hverken kan gå eller cykle. Som du sikkert ved, fungerer dine knæ bedst, når de er godt varme. Det gælder vel for alle af kroppens led. Et led, der ikke er tilstrækkeligt opvarmet, arbejder dårligere, og bliver lettere beskadiget. Knæskader er bestemt ikke til at spøge med. Og dine knæ skal jo helst holde hele livet. Derfor er det også langt lettere at forebygge skader, end at skulle til at behandle dem, når de først er opstået.  

Det gælder derfor om at holde knæene varme, især hvis du gerne vil cykle på kolde dage. Som så ofte før er det danske GripGrab, der kommer alverdens cykel-entusiaster til undsætning, med et glimrende produkt! De smarte GripGrab Classic Termo knævarmere er særdeles godt temperaturregulerende, takket være et lækkert, blødt og meget åndbart fleece-materiale.

Knævarmerne består af 85% polyamid og 15% elasthan. Silikone-besætningen øverst holder knævarmeren på plads omkring benet. Sømmen er anbragt diagonalt, bag knæet, så den ikke giver unødig friktion på din hud. Det betyder øget komfort.

GripGrab logoet er udført i reflekterende materiale, der giver øget synlighed, når du cykler efter mørkets frembrud. Og trafiksikkerhed kan man jo aldrig få for meget af!

GripGrab Classic Termo knævarmerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.

Pas godt på dine knæ med et sæt silkebløde, åndbare og isolerende knævarmere fra GripGrab!