Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Giro - Sko og hjelme i verdensklasse!

En del af en kæmpe koncern
Giro er en amerikansk producent af cykelhjelme, cykelbriller, beskyttelsesbriller og cykelsko. Virksomheden blev grundlagt i 1985 af Jim Gentes og har hovedkontor i Santa Cruz, Californien. Giro er en del af Easton-Bell Sports, som er en kæmpe koncern indenfor bl.a. cykeltilbehør. Andre mærker, der er en del af Easton-Bell Sports er bl.a Blackburn og Easton som også er store cykelmærker.

Stort udvalg af cykelhjelme og cykelsko fra Giro!
Hos Cykler.dk har vi et stort udvalg af produkter i verdensklasse fra amerikanske Giro! Vi har både cykelsko og cykelhjelme og vi har dem i massevis, så leder du efter et par kvalitetscykelsko, eller en verdensklasse cykelhjelm, så er det i denne kategori at du skal lede. Vi har de kendte Giro hjelme som Savant, Selecter og Section, som bliver solgt i massevis. Vi har et stort udvalg af sko fra Giro, hvor du finder sko til både damer og mænd.

Den rigtige cykelhjelm er alfa omega
En cykelhjelm er ikke bare en cykelhjelm, det er rigtig vigtigt at den sidder godt på dit hoved, så den er sikker og virker som den skal. For så kan en cykelhjelm virkelig redde liv. Hvis hjelmen ikke sidder ordentligt på hovedet, er det ikke sikkert at den beskytter dit hoved ordenligt, eller også kan den risikere at glide rundt på hovedet. Giro cykelhjelme er fuldt justerbare i alle stropper og nakkespænde for optimal pasform.