Forskiftere
Typer
Pris

Forskiftere

Herunder ser du vores kæmpe store udvalg af forskiftere fra Shimano!

Det kan ske, at det er en nødvendighed at udskifte din forskifte, grundet defekt eller andre problemer. Det kan også ske, at du vil opgradere din cykel, med en bedre, lidt dyrere forskifter i høj kvalitet.

Uanset hvad dit behov og budget er, så finder du med garanti en forskifter der dækker dit behov. Om det er din er din billige begynderracer eller hverdagsmountainbike du skal have fikset, eller din fjerlette carbonraket eller skovræser der skal opgraderes, så har vi en forskifter der passer til formålet!

Shimano SLX Forskifter FD-M660
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 379,00
DKK 269,00
Spar DKK 110,00
Info / Køb
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk