Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Finish Line - Wellness til din cykel!


Historien bag
"Udvikle førsteklasses kvalitet og præstationsfremmende cykel-smøremidler. Fremstille dem af ingredienser, der respekterer miljøet. Markedsføre dem ærligt. Prissætte dem retfærdigt."
Med dette idégrundlag blev Finish Line grundlagt, og det er dette idégrundlag der den dag i dag stadig leder virksomheden.
Tilbage i 1988 da Finish Line blev grundlagt, var teknologien nået til et punkt hvor hverdagens husholdningsmidler ikke længere kunne klare jobbet, når det kom til smørrelse og vedligeholdelse af de mekaniske dele på cyklen. Det blev tyskeren Henry Krause træt af, og stiftede derfor Finish Line!

Firmaets status i dag
Finish Line er i dag anerkendt som verdens førende producent af specialkemikalier, vedligeholdelsesprodukter og smørrelsesprodukter til cykler. Finish Line fremstiller en bred vifte af produkter til pleje og vedligeholdelse af DIN cykel. Finish Lineshar en førende position på markedet i 50 lande og deres produkter er produceret på 15 sprog. En anden sjov detalje er, at Finish Line ikke betaler atleter eller hold til at bruge sine produkter, mange top professionelle mountainbike og WorldTour teams vælger at bruge Finish Line!

Stort udvalg af produkter fra Finish Line
Hos Cykler.dk har vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Finish Line. Uanset hvad din cykel fejler, har vi Finish Line produktet der kan hjælpe dig! Vi har børster, fedt, kæderens, olie, rensgørringsæt, smørrelse, vaskeprodukter osv. Så kig dig omkring her i kategorien hvis du mangler plejemidler til din cykel!