Finish Line

Finish Line det bedst sælgende plejemiddel til cykler.

Uanset om du cykler en gang om måneden eller dagligt, kan regelmæssig vedligeholdelse være med til at forlænge din cykels levetid + det gør din køreglæde større.

Finish Line udvikler hele tiden nye produkter - hvilket har gjort, at de er det førende firma på markedet, indenfor vedligeholdelse.
Alle Finish Lines produkter er miljørigtige, kontrollerede og godkendt af de danske myndigheder.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Finish Line - Wellness til din cykel!


Historien bag
"Udvikle førsteklasses kvalitet og præstationsfremmende cykel-smøremidler. Fremstille dem af ingredienser, der respekterer miljøet. Markedsføre dem ærligt. Prissætte dem retfærdigt."
Med dette idégrundlag blev Finish Line grundlagt, og det er dette idégrundlag der den dag i dag stadig leder virksomheden.
Tilbage i 1988 da Finish Line blev grundlagt, var teknologien nået til et punkt hvor hverdagens husholdningsmidler ikke længere kunne klare jobbet, når det kom til smørrelse og vedligeholdelse af de mekaniske dele på cyklen. Det blev tyskeren Henry Krause træt af, og stiftede derfor Finish Line!

Firmaets status i dag
Finish Line er i dag anerkendt som verdens førende producent af specialkemikalier, vedligeholdelsesprodukter og smørrelsesprodukter til cykler. Finish Line fremstiller en bred vifte af produkter til pleje og vedligeholdelse af DIN cykel. Finish Lineshar en førende position på markedet i 50 lande og deres produkter er produceret på 15 sprog. En anden sjov detalje er, at Finish Line ikke betaler atleter eller hold til at bruge sine produkter, mange top professionelle mountainbike og WorldTour teams vælger at bruge Finish Line!

Stort udvalg af produkter fra Finish Line
Hos Cykler.dk har vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Finish Line. Uanset hvad din cykel fejler, har vi Finish Line produktet der kan hjælpe dig! Vi har børster, fedt, kæderens, olie, rensgørringsæt, smørrelse, vaskeprodukter osv. Så kig dig omkring her i kategorien hvis du mangler plejemidler til din cykel!
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk