Elite - De bedste hometrainere på markedet!


Om Elite
Elite er et italiensk mærke, som er mest kendte for deres hometrainere og flaskeholdere. Mange professionelle hold kører med flaskeholdere fra Elite, og mange hold bruger også Elites hometrainere til opvarmning inden etaperne. Elites hometrainere er også kendt som nogle af de absolut bedste på markedet.

Hvad er en hometrainer?
En hometrainer er, i al sin enkelhed, en maskine der gør det muligt for dig at køre på din cykel, mens den står stille. Det bliver brugt flittigt til opvarmning før løb, og til at få nogle kilometer i benene, når vejret ikke er til en ordentlig træningstur.
Der findes flere forskellige slags måder hvorpå en hometrainer yder modstand. Den mest brugte er den magnetiske. hvorpå et magnetisk svinghjul skaber modstand på baghjulet.

Stort udvalg af produkter fra Elite!
Hos Cykler.dk har vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Elite. Her på hjemmesiden finder du både, hometrainer, flasker, flaskeholdere, cykelkufferter og personlige plejemidler. Leder du efter en god hometrainer til prisen, så er denne Elite Hometrainer Mag Speed Alu. Er det derimod en god og let flaskeholder du leder efter, så kunne denne Elite Custom Race være en mulighed!