El-cykel - Ekstra

1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske denne pakke
1. Masser af udstyr og plejemidler til elcykel
2. Miljøvenlige produkter fra Muc-Off
3. Montering og levering er gratis hos Cykler.dk

Hvis du vælger at tilkøbe Cykler.dks Ekstra tilbehørspakke til elcykler, får du en række rigtig fine produkter, som bliver til gavn, både for dig og for din cykel. Mere om det nedenfor!

Du behøver bare lægge denne pakke i kurven, samtidig med, at du bestiller din nye elcykel på Cykler.dk (OBS: Gælder kun for ikke-nedsatte elcykler). Udstyret bliver monteret, hvorefter vi leverer cyklen direkte til dig. Såvel montering som levering er ganske gratis.

Ekstra tilbehørspakken til elcykler indeholder følgende:
•Specialized Centro LED MIPS cykelhjelm
•BASIL Cento cykelkurv til bagagebæreren
•Muc-Off All Weather Lube
•Muc-Off HCB-1 beskyttende spray til din elcykel
•Muc-Off E-Bike Dry Wash Cleaner
•Muc-Off mikrofiberklud

Muc-Off produkterne er særdeles effektive, og meget miljøvenlige, rengørings- og plejemidler til din elcykel. Med E-Bike

Dry Wash Cleaner kan du `vaske´ cyklen, uden brug af vand. Vi fraråder nemlig, at man bruger vandslange eller højtryksrenser til vask ad elcykel, da det kan være hårdt ved de elektroniske komponenter. I stedet sprøjter du bare rengøringsmidlet på, lader det virke i nogle minutter, og tørrer efter med mikrofiberkluden.  All Weather Lube er en kædeolie, som kan bruges såvel i våde som i tørre omgivelser. HCB-1 er en beskyttende spray, som modvirker rustdannelse, og lægger en mikro-tynd beskyttende film over din elcykels dele.

Alle produkter fra MUC-Off er yderst miljøvenlige, og indeholder ingen petroleumsbaserede olier.

Hos Cykler.dk stræber vi altid efter at give vore kunder en god handel. Hvis du er i tvivl om noget, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Du kan skrive på mail: info@cykler.dk, eller ringe på tlf. 77340818. Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores fysiske butik i Lemvig.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: