DocterGel

Udviklet i samarbejde med cykelryttere og læger

Grip Grab har i samarbejde med aktive cykelryttere og læger udviklet DocterGel. Det er gel puder, som sidder i de fleste Grip Grab handsker. Det gør at du undgår prikken og snurren i fingrende, der er en konsekvens af når man klemmer hårdt om ens cykelstyr. Her klemmes håndens nerver mellem styret og håndens knogle.

Perfekt til kampen mod sovende fingre

DoctorGel puderne er placeret, så de strategisk beskytter de to vigtigste never i hånden (Ulnaris- og Medianus nerven). Ved at bruge DocterGel puderne reduceres tendensen til at dine fingre sover og bliver helt følelsesløse.

Grip Grab har undersøgt om det kun er elite cykelryttere, som har problemet med sovende fingre. Undersøgelserne har vist at motionsryttere også er ramt af dette problem. Så derfor kan man hurtigt og effektivt løse det ved at have DoctorGel puder i handskerne.

På tegningen til højre kan du se hvilke områder på hånden Grip Grab har koncentreret sig om at dække. Dette har de som sagt gjort i samarbejde med cykelryttere og læger, for at give dig det helt optimale produkt.

Basic, Full eller Full+

DoctorGel er delt op i tre forskellige kategorier, nemlig Basic, Full eller Full+. Det fortæller hvor meget af handsken der er dækket med DoctorGel.

Basic

Den mindste beskyttelse med DoctorGel er Basic. Her er en af de vigtige nerver dækket med gel. Det drejer sig om Ulnarnerven. Selvom Basic ikke dækker begge af de store nerver, hjælper det stadig rigtig meget mod sovende fingre. På tegningen til højre kan du se hvilke områder på hånden Basic DoctorGel dækker.

Full

Med Full DoctorGel er du rigtig godt dækket. Her er begge af de store nerver dækket med gel. Så har her du en optimal beskyttelse mod sovende fingre. Full dækker som sagt de to store never (Ulnar- og Mediannerven) som går gennem hånden. Derfor får du en rigtig komfortabel handske med Full DoctorGel puder.

På tegningen til højre kan du se hvilke områder på hånden Full DoctorGel dækker. Med Full DoctorGel får du dækket to steder mere end ved Basic DoctorGel. På den måde for du en virkelig komfortabel handske.

Full+

DocterGel Full+ er den ultimative dækning du kan få med DocterGel. Udover at få dækket de to vigtige nerver. Får du også dækket din tommelfinger med DocterGel. Så her får du den mest komfortable handske fra Grip Grab, man kan få.

På tegningen til højre kan du se hvilke områder på hånden Full+ DoctorGel dækker. Med Full DoctorGel får du dækket tre steder mere end ved Basic DoctorGel og et sted mere end ved Full DoctorGel. Så her får du helt klart den ultimative cykelhandske med maksimal komfort.

Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk