Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Diims - Så kan du ALTID finde din cykel!


Sådan fungerer Diims
Et landsdækkende netværk af køretøjer (f.eks. Post Danmarks postbiler), bygninger og andre stationære enheder omkring det danske gade- og vejnet vil via radiobølger automatisk registrere og kortlægge Diims enhedens sidst registrerede position på Diims' hjemmeside. Du får nøjagtig dato og klokkeslæt samt markering på kort og adresseangivelse af Diims' sidst sete position med 0-200 meters nøjagtighed. Diims er således IKKE et realtids sporingssystem, hvor man permanent kan følge enheden online.

Cykeltyvens værste fjende
Med en Diims' kan du altid se hvor din cykel er, så derfor er den perfekt hvis din cykel er blevet stjålet. Så kan du gå ind og tjekke på Diims' hjemmeside hvor den sidst er blevet registreret. Den kan selvfølgelig også bruges til at sporre andre ting, fx kan du lægge din Diims i din kuffert når du skal ud og rejse, så kan du altid se hvor din kuffert befinder dig.

En Diims' er meget diskret!
Hos Cykler.dk har vi to forskellige slags Diims. Vi har den almindelige Diims, som er denne her lille chip, så du kan gemme på cyklen, og andre ting du vil have sporret. Den finder du HER. Vi har derimod også en VIRKELIG diskret Diims. Der er Diims'en monteret inde i baglygten, så du køber en baglygte med en fastmonteret Diims i. Den finder tyven ALDRIG! Lygten finder du i øvrigt HER.