Diims

Diims

Diims er en batteridrevet, elektronisk enhed, som hjælper dig til at genfinde de ejendele, hvorpå den monteres. Den er billig, effektiv og ikke mindst ekstremt let at bruge, du skal aldrig bekymre dig om at aktivere Diims - den er ALTID tændt!

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Diims - Så kan du ALTID finde din cykel!


Sådan fungerer Diims
Et landsdækkende netværk af køretøjer (f.eks. Post Danmarks postbiler), bygninger og andre stationære enheder omkring det danske gade- og vejnet vil via radiobølger automatisk registrere og kortlægge Diims enhedens sidst registrerede position på Diims' hjemmeside. Du får nøjagtig dato og klokkeslæt samt markering på kort og adresseangivelse af Diims' sidst sete position med 0-200 meters nøjagtighed. Diims er således IKKE et realtids sporingssystem, hvor man permanent kan følge enheden online.

Cykeltyvens værste fjende
Med en Diims' kan du altid se hvor din cykel er, så derfor er den perfekt hvis din cykel er blevet stjålet. Så kan du gå ind og tjekke på Diims' hjemmeside hvor den sidst er blevet registreret. Den kan selvfølgelig også bruges til at sporre andre ting, fx kan du lægge din Diims i din kuffert når du skal ud og rejse, så kan du altid se hvor din kuffert befinder dig.

En Diims' er meget diskret!
Hos Cykler.dk har vi to forskellige slags Diims. Vi har den almindelige Diims, som er denne her lille chip, så du kan gemme på cyklen, og andre ting du vil have sporret. Den finder du HER. Vi har derimod også en VIRKELIG diskret Diims. Der er Diims'en monteret inde i baglygten, så du køber en baglygte med en fastmonteret Diims i. Den finder tyven ALDRIG! Lygten finder du i øvrigt HER.
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk