Diims Cykellygte/Cykellygter med sporingsenhed!

Diims er en utrolig smart gadget at have på sin cykel. Din cykellygte bliver til en billig pris lavet om til en sporingsenhed, så du altid kan finde din cykel, hvis du har glemt hvor du satte den eller hvor tyven har sat den!

Det er en utrolig god investering at putte på sin cykel, hvis der er problemer med cykeltyve i området! Beskyt din cykel og installer en tracker, den giver dig en sikkerhed og gør det utrolig nemt for dig at finde dine kæreste genstande igen!

Hele 2 års batteri levetid, så du skal ikke tænke på batteriet! Tyves værste fjende!

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Diims cykellygte med indbygget sporingsenhed

Farvel til tyvene!
Med Diims smarte tyverisikring kan du nemt finde dine genstande igen! Hvis der kører en postbil forbi din tracker, vil den give dig besked om hvor din genstand er, dette smarte system gør at du bliver mere sikker i din hver dag.

Innovativt teknik
Diims er en af de mange udbydere af sporingsenheder, men mange af disse enheder er enten uhandy, nemme at afmontere eller dyre! Diims har fundet et system, der gør det meget billigere end en konventionel uhandy tracker. De har fundet på at bygge den ind i en cykellygte, så tyvene ikke ved at den er der!

Prisgaranti - markedet laveste priser
Vil du have Diims enhederne til de laveste priser på markedet? Køb den hos Cykler.dk, vi har prisgaranti og hvis du derfor modforventning finder den billigere et andet sted matcher vi prisen og kombinerer den med vores gode service.

Gratis levering
Vi giver fri fragt ved køb over 299 kr., dette betyder at du får enhederne endnu billigere end før!

1-års fuld returret
Vi er meget sikre på at du får glæde af Diims enheden, derfor giver vi 1-års fuld returret.
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk