EVERTON Damecykler - Til den kræsne bruger!

EVERTON Damecykler
EVERTON har i gennem flere årtier specialiseret sig med cykler, det har resulteret i at skabe en dansk kvalitets hverdagscykel. EVERTON pakker deres cykler ind i et flot og moderne design, samtidigt med at de ikke går ned på kvaliteten af cyklerne!

Cyklens størrelse er vigtig
Når du skal ud og købe ny cykel, synes vi det er essentielt for dig at få den rigtige størrelse, for at få den optimale køreglæde på din nye cykel! Vi køber altid alle vores EVERTON cykler hjem i et bredt sortiment af størrelse, vi har derfor altid en cykel til dig også! Er du lidt i tvivl om hvilken størrelse cykel du skal have? Vi anbefaler at du kigger forbi vores størrelsesguide, hvor du får den vejledning som du har brug for!

Cyklen leveres 100% samlet
Din nye EVERTON cykel bliver altid samlet 100%, så det eneste du skal gøre er at pille det beskyttende pap af, og drøne derudaf. Dette er naturligt KVIT & FRIT.

Fri fragt på ALLE cykler!
Vi synes at skjulte omkostninger er irriterende, derfor har vi hos Cykler.dk ingen skjulte omkostninger forbundet. Vi samler og sender din nye cykel helt uden ekstra omkostninger.