Damecykel

Damecykel

At købe en damecykel, er ikke altid et nemt valg.

Der findes utrolig mange forskellige modeller, og de er alle sammen i mange forskellige farver!Når du går på jagt efter en ny damecykel, er der nogle ting, som er vigtigt at du gør dig klart.

-          Retro/classic damecykel?
Denne cykel har lav indstigning, et bredt sæde og et bredt styr, hvor du kommer til at sidde dejligt oprejst og nemt kan nyde din cykeltur, mens du cykler gennem landskabet.
-          Sports/racerpræget
Vil du have en damecykel som er sportspræget og en cykel som bringer dig hurtigt frem på cykelstierne skal du vælge denne. Her kommer du oftest til at sidde mere foroverbøjet, du får generelt en mere raceragtigt kørestilling på denne type damecykel.
-          Almindelig damecykel
Kendes også som en citybike – Det er den mest populære damecykel, i hvert fald hvis man ser tilbage på de sidste 10 år.
Ønsker du at fået lidt af det hele, er det muligt at finde en damecykel, som kombinerer det bedste fra de tre nævnte kategorier – kort sagt en damecykel, som er til lidt af det hele!

Udover modellen på din nye damecykel, er det også vigtigt at du finder en farve og et design som du kan lide!
Hos Cykler.dk hjælper vi dig gerne på vej til valget af din nye damecykel – også selvom du ikke helt ved, hvad du søger.

Kildemoes har mange forskellige damecykler i flere forskellige modeller og i hver sin kategori og prisklasse.
Avenue er derimod mest til de personer, som ønsker design i højeste klasse. Her får du en damecykel, som gør dig smart i en fart på cykelstierne. Avenue har tænkt på selv den mindste detalje.
Batavus laver damecykler i kategorien retro/classic og citybikes. Når du køber en Batavus damecykel, er du sikker på, at du får kvalitet helt udover det sædvanlige. Batavus er et hollandsk mærke, og i Holland har de store krav til kvalitet, hvilket også ville kunne mærkes. Én gang Batavus altid Batavus!
Damecyklerne fra Trek, hører til kategorien ”de sportsprægede” damecykler. Denne damecykel kører næsten som en racercykel, den er bare mere komfortabel.

Hos Cykler.dk har vi også mange andre damecykler, se vores store udvalg i damecykler – Vi har altid et par rigtig gode tilbud.

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, hvilken størrelse eller noget andet, skal du endelig kontakte os på tlf. 20 100 999 eller info@cykler.dk – Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Køb din næste damecykel hos Cykler.dk – Her er prisen lav og kvaliteten i top!

Damecykel.dk

Information om din nye damecykel

Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk