Specialized S-WORKS Torch
Før DKK 3.499,00
Fås i 3 farver
S-Works Recon SL
Fås i 5 farver
Specialized Recon 1.0 MTB
Før DKK 909,00
Fås i 5 farver
Specialized Torch 1.0
Før DKK 949,00
Fås i 6 farver
Specialized Recon 2.0 MTB
Før DKK 1.299,00
Fås i 3 farver
Specialized Torch 2.0
Før DKK 1.399,00
Fås i 4 farver
Specialized Recon 3.0 MTB
Før DKK 1.899,00
Fås i 3 farver
Specialized S-Works Recon MTB
Før DKK 3.499,00
Fås i 3 farver
Specialized S-Works Vent Road Shoes
Før DKK 3.499,00
Fås i 2 farver
Specialized S-Works 7 Road
Før DKK 3.499,00
Fås i 2 farver

Cykelsko i topkvalitet fra Specialized

Specialized cykelsko: Når kun det bedste er godt nok
Hvis du er på udkig efter et par nye cykelsko af den højeste kvalitet, så er du kommet til det helt rette sted. Det amerikanske mærke Specialized er verdenskendt for at lave noget af det absolut bedste cykeludstyr på markedet og det gælder ikke mindst deres cykelsko. I vores udvalg finder du både cykelsko, der passer til landevejs- og løbscykling, samt til mountainbikekørsel.

Hvad skal man lægge vægt på når man skal købe en cykelsko?
Hvis det er første gang, at du skal købe nye cykelsko, så er der flere ting, som du bør lægge vægt på.

Det første som du bør kigge på, er som før nævnt om du skal køre mountainbike eller traditionel landevejscykling. Cykelsko til mountainbikes er både større og tungere end almindelige cykelsko, da man ved mountainbikekørsel har brug for beskyttelse fra både snavs, skidt og ikke mindst vand. Her skal din cykelsko derfor både holde dig tør og sørge for, at du kan yde en optimal præstation.

Cykelsko til traditionel løbs- eller landevejscykling er omvendt langt mindre og smalle. Her skal du særligt se på, hvor faste dine cykelsko er, samt hvor god ventilation dine sko har. For almindelige cykelsko der det afgørende, at dine fødder får en masse ilt imens du træder i pedalerne, samt at din sko sidder stramt på foden.

Sidst men ikke mindst så bør du også overveje om du vil have et par cykelsko som du skal klikke fast på din cykel. Det er langt fra alle der finder dette behageligt, hvorfor det kræver noget ekstra tilvænning at køre med kliksko.

Opnår markante forbedringer af dine præstationer med Specialized
Uanset hvilken Specialized cykelsko dit valg måtte falde på, så kan du være sikker på at få et produkt af absolut bedste kvalitet, der kan hjælpe dig til at forbedre dine bedste præstationer uanset hvilket niveau, du måtte befinde dig på.

Det særlige ved Specialized har altid været, at skaberen bag dette verdenskendte brand Mike Sinyard, altid har ønsket at udvikle cykeludstyr som både hver for sig, og samlet kan hjælpe alle cykelryttere til at blive bedre og hurtigere.

Og særligt cykelsko spiller en afgørende rolle for en cykelrytters præstationer, da det at træde i pedalerne, selvsagt er afgørende for, hvor hurtigt man kan komme til at køre. Specialized vægter både komfort og performance højt og har derfor skabt produkter som kombinerer begge dele i ét produkt. Med et par gode cykelsko bliver det således både lettere og mere behageligt at træde hårdt i pedalerne.


Find et produkt der passer til dit behov
I vores sortiment finder du cykelsko i alle prisklasser fra Speicalized. I vores sortiment har vi både produkter i den høje og lave ende af prisskalaen. Vores dyreste produkter kommer fra den helt unikke S-Works kollektion, som er en særlig kollektion under Specialized.

S-Works kollektionen er særligt udviklet til professionelle cykelryttere på allerhøjeste niveau. Her får du uden tvivl det bedste af det bedste. I dag anvender mange af de største cykelryttere både cykler og cykeludstyr fra S-Works kollektionen. En af de mere velkendte er Peter Sagan der har vundet VM i landevejscykling ved flere lejligheder. Hvis S-Works er godt nok for de allerbedste, så er det også godt nok til dig.

Få din cykel indstillet til din højde når du handler hos os
Hos Cykler.dk ønsker vi at give vores kunder den bedste service når de handler cykler og cykeludstyr. Derfor går vi længere end vores konkurrenter for at sikre, at du får en god oplevelse, når du handler med os. Vi ved udmærket hvordan det føles at gå og vente på en ny cykel eller nyt cykeludstyr.

Det sitrer i maven og energiniveauet stiger i takt med spændingen. For at gøre det så nemt og behageligt for dig at modtage sin nye cykel har vi sørger vi altid for at din nye cykel eller mountainbike er indstillet til din højde, samt at alt eventuelt ekstraudstyr er montereret. Det eneste du skal gøre, er at fjerne vores emballage og sætte dig til rette og nye din nye cykel.

Vi sidder klar til at hjælpe dig
Er du i tvivl om hvilken størrelse eller model du skal have, eller har du noget helt tredje du gerne vil spørge om, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på tlf: 77 34 08 18 eller på mail: info@cykler.dk, så vil vi hjælpe og rådgive dig i gennem købet af din nye cykelsko fra Specialized!