Smarte cykelhjelme til kvinder

Smarte cykelhjelme til kvinder

Den tid, hvor cykelhjelme var klodsede og ukomfortable at benytte, er for længst forbi. I dag fås hjelmene i mange smarte designs, hvor hvor sikkerhed og komfort går op i en højere enhed med et trendy look. Alle vore hjelme er godkendt efter de højeste standarder, og er udviklet gennem mange år, af anerkendte producenter. Her er ingen tvivlsomme stangvarer af ukendte mærker. Om du vælger en hjelm med WaveCel-teknologi, MIPS eller noget helt tredje, er helt op til dig. Fælles for de hjelme, vi fører, er at kvaliteten er i top. Visse af hjelmene er sågar forberedt for ANGI, et system, der, via en app, som du installerer på din telefon, automatisk sender en SMS til dine pårørende, når en sensor registrerer, at du er involveret i et styrt. Kommer du ikke til skade, kan du annullere SMS´en.

Dit hoved er dit vigtigste aktiv, og som certificeret cykelbutik er vi din garant for, at det bliver beskyttet bedst muligt, hvis du skulle være uheldig, når du er ude at cykle. Vi står naturligvis altid til rådighed med råd og vejledning, for at sikre, at du får lige præcis den hjelm, der passer til dit behov.  

OBS: Hvis din hjelm bliver udsat for et hårdt, slag, enten ved et styrt, eller fordi du kommer til at tabe den, skal den udskiftes. En cykelhjelm mister noget af sin beskyttende effekt, når den først har fået et slag. Hvis du ikke får udskiftet hjelmen, kan du ikke være sikker på, at den beskytter, som den skal, næste gang, uheldet er ude.  

Find den rigtige størrelse cykelhjelm til kvinder

Her er du nødt til at måle dig frem. Det bedste er at bruge et målebånd. Alternativt kan du bruge et stykke snor, som du kender længden på. Læg målebåndet i en cirkel omkring hovedet, lidt over ørerne og ca. 2-3 centimeter over øjnene. Målebåndet må ikke glide ned i nakken. Det skal sidde lige højt hele vejen rundt om hovedet. Mål hellere en gang for meget end en gang for lidt. Intet er mere ærgerligt end at få bestilt en hjelm i en størrelse, der ikke passer. Hvis du ligger lige mellem to størrelser, så vælg den største, så der er plads til en hue under hjelmen.