Smarte cykelhjelme til kvinder

Vores smarte cykelhjelme til kvinder er udviklet gennem årtier af anerkendte producenter, og alle hjelme er godkendte efter højeste standarder. Du får kun højeste kvalitet hos Cykler.dk - ingen tvivlsomme stangvarer fra ukendte producenter.

Som certificeret cykelbutik er vi din garant for, at der bliver taget vare på dit vigtigste aktiv - hovedet - hvis du skulle være uheldig på din cykel.

OBS: Hvis din hjelm får et hårdt slag - enten i forbindelse med et styrt eller hvis du kommer til at tabe den - så skal den skiftes ud. En cykelhjelm mister sine egenskaber når den får et hårdt stød, hvilket er en del af mekanismen som skal beskytte dit hoved. Hvis du ikke får skiftet hjelmen, risikerer du at mangle beskyttelse når/hvis uheldet er ude.

Find den rigtige størrelse cykelhjelm til kvinder
Den eneste vej frem er at måle. Bedst er at bruge et målebånd, men en snor i kombination med en tommestok kan også bruges.  Læg målebåndet rundt om hovedet, lidt over ørerne og ca. 2-3 centimeter over øjnene. Målebåndet skal have en lige linje rundt om hovedet - altså ikke ned i nakken.

Når du har gjort det, så mål igen for en sikkerheds skyld! Det er ærgerligt at få bestilt den forkerte størrelse, og endnu værre, så kan det gå ud over din sikkerhed, hvis cykelhjelmen ikke passer. Har du ikke et målebånd, så brug en snor, og mål så efter med en tommestok herefter.

Hvis målet ligger lige mellem to størrelser, så vælg den store udgave, så der er plads til en hue under.